Ο Οσίμεν επισκέφθηκε το Παρίσι και φούντωσαν τα σενάρια για την μεταγραφή του στην Παρί

Βίκτορ Οσίμεν

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images/Ideal Images

Ο Οσίμεν επισκέφθηκε το Παρίσι και φούντωσαν τα σενάρια για την μεταγραφή του στην Παρί

Κώστας Τόπας 15:11 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 27.09.2023

Ο Βίκτορ Οσίμεν και ο εκπρόσωπός του πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στο Παρίσι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ανακοινώθηκε ως ένα χαλαρωτικό ταξίδι από τον ιταλικό Τύπο μετά τον τίτλο που κατέκτησε η Νάπολι, ωστόσο αυτή η... έξοδος αναπόφευκτα θα συζητηθεί όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος.

Ένα μικρό ταξίδι που θα μπορούσε να κάνει τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν να ονειρεύονται. Η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για τους Παριζιάνους βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την επόμενη μεταγραφική περίοδο και ο Βίκτορ Οσιμέν παρακολουθείται στενά από την διοίκηση της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Il Mattino», ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός επισκέφθηκε το Παρίσι στην αρχή της εβδομάδας με τον ατζέντη του Ρομπέρτο Καλέντα. Αν και η ναπολιτάνικη εφημερίδα διαβεβαιώνει ότι ο Οσίμεν ήταν στη γαλλική πρωτεύουσα για ένα χαλαρωτικό ταξίδι, οι Γάλλοι αναφέρουν ότι αυτό συνδέεται και με μια ενδεχόμενη μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα ιταλικά ΜΜΕ προσθέτουν ότι ο πρώτος σκόρερ της Serie A, τον οποίο παρακολουθούν αρκετά ευρωπαϊκή μεγαθήρια, δεν θα αποχωρήσει από τη Νάπολι για λιγότερα από 160 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα τον έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μόλις στέφθηκε πρωταθλητής με τους «παρτενοπέι», ο πρώην επιθετικός της Λιλ έφτασε τα 23 γκολ φέτος στη Serie A.

Το όνομα του Βίκτορ Οσίμεν αναφέρεται επίσης τακτικά στην Αγγλία για λογαριασμό των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Νιούκαστλ, αλλά και στη Γερμανία για την Μπάγερν Μονάχου.