Ο Μουρίνιο φορούσε μικρόφωνο για να «γλιτώσει» απ’ τον χειρότερο διαιτητή

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Ο Μουρίνιο φορούσε μικρόφωνο για να «γλιτώσει» απ’ τον χειρότερο διαιτητή

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:32 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, φαίνεται πως στην αναμέτρηση απέναντι στην Μόντσα φορούσε μικρόφωνο για να «προστατευτεί» σύμφωνα με τον ίδιο, απ’ τον χειρότερο διαιτητή που έχει γνωρίσει στη ζωή του.

Η Ρόμα στραβοπάτησε στην έδρα της Μόντσα (1-1) και πλέον πρέπει να τα δώσει όλα αν θέλει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Μουρίνιο αν και προηγήθηκε στο 24’ με τον Ελ Σαραουί, ισοφαρίστηκε απ’ τον Καλντιρόλα λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 Για καλή της τύχη ωστόσο η Μίλαν έκανε κι αυτή γκέλα με την Κρεμονέζε (1-1) και δεν ξέφυγε βαθμολογικά μιας κι οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 58 βαθμούς, με τους «ροσονέρι» όμως να έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστός για την… τρέλα του και δεν φοβάται να «συγκρουστεί» με τους διαιτητές. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Μόνστα φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός φορούσε μικρόφωνο για να καταγράψει τις συνομιλίες με τους διαιτητές, αφού όπως λέει κι ο ίδιος, ο Ντανιέλε Τσίφι που διεύθυνε την αναμέτρηση, είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχει γνωρίσει στη ζωή του.

Δεν παρέλειψε να κρίνει την διαιτησία του Ιταλού, ο οποίος έβγαλε μία κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στον Τσέλικ. Ο Μουρίνιο είναι απ’ τους προπονητές που αποβάλλονται συχνά και φέτος το έχει καταφέρει τρεις φορές, με την μία να είναι απ' τον Τσίφι.

«Πήγα στο παιχνίδι με μικρόφωνο και ηχογράφησα τα πάντα. Από τη στιγμή που έφυγα από τα αποδυτήρια, μέχρι τη στιγμή που επέστρεψα γιατί ήθελα να προστατέψω τον εαυτό μου. 

Ο Τσίφι είναι ο χειρότερος. Τεχνικά είναι φρικτός. Μηδενική ενσυναίσθηση, μηδενική επικοινωνία, μηδενική επίγνωση.

 Δεύτερη κίτρινη σε έναν τύπο που γλιστράει στο 96ο λεπτό... Σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του μισή ώρα πριν από το τέλος γιατί ήξερα ότι θα μου έδινε κόκκινη κάρτα για το παραμικρό. Δεν του έκανα όμως την χάρη».

Έκρηξη για τα παιδιά του Μαραντόνα – Πρωταθλήτρια η Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια!
SERIE A

23:39 - 04.05.2023

Έκρηξη για τα παιδιά του Μαραντόνα – Πρωταθλήτρια η Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια!

Η αναμονή πήρε τέλος. Η Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια και τη χρυσή εποχή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πήρε 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε και σφράγισε τον τίτλο με τα χρυσά παιδιά της Οσίμεν και Κβαρατσκέλια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε αναφέροντας: «Πιστέψτε με, έχω αντιμετωπίσει πολλούς κακούς διαιτητές. Συνήθως, όταν μιλάω για διαιτητές, είναι επειδή έχουν άμεση επιρροή στο παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος είναι φρικτός, δεν κάνει ανθρώπινη σχέση με κανέναν, δεν έχει ενσυναίσθηση, δίνει κόκκινη κάρτα σε έναν παίκτη που γλιστρά επειδή είναι εξουθενωμένος στο 96ο λεπτό. 

Δυστυχώς, κι αυτό είναι ένα σημάδι της αδυναμίας της Ρόμα ως συλλόγου, γιατί δεν έχουμε τη δύναμη άλλων συλλόγων που μπορούν να πουν ότι δεν θέλουμε αυτόν τον διαιτητή».