Την στόπερ της γυναικείας ομάδας, Καρίνα Βένινγκερ, θέλει ο Μουρίνιο!

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Την στόπερ της γυναικείας ομάδας, Καρίνα Βένινγκερ, θέλει ο Μουρίνιο!

Κώστας Τσιακλής 19:47 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 01.05.2023

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, αστειεύτηκε και ανέφερε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει παίκτρια της γυναικείας ομάδας για να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του και αστειεύτηκε πως μια παίκτρια από την γυναικεία ομάδα θα μπορούσε να αγωνιστεί με την ανδρική για να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Πρόκειται για την Καρίνα Βένινγκερ, η οποία αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κατέκτησε πρόσφατα το πρωτάθλημα με τη γυναικεία ομάδα των «τζαλορόσι». Η 32χρονη σέντερ μπακ αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και στη Μπάγερν Μονάχου, όπου πανηγύρισε ακόμα τέσσερις τίτλους.

Ο Μουρίνιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Η γυναικεία ομάδα μόλις κέρδισε το σκουντέτο. Έχουν μια πολύ καλή στόπερ που έπαιξε για τη Μπάγερν Μονάχου (Βένινγκερ), ίσως μπορεί να παίξει για εμάς»!

Στον αγώνα κόντρα στη Μίλαν (1-1) ο Πορτογάλος τεχνικός είδε δύο ποδοσφαιριστές του (Μπελότι, Κουμπούλα) να αποχωρούν τραυματίες και να προστίθενται στη μακρά λίστα των απουσιών. Ο Μουρίνιο προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση των παροπλισμένων, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι θα δούμε ξανά τον Ρικ Κάρσντοπ στο γήπεδο αυτή τη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο Λιορέντε, ενώ αμφιβάλλω ότι η Κουμπούλα θα είναι ξανά στο 100%.

Μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε τον Κρις Σμόλινγκ πίσω σε δύο ή τρία παιχνίδια, αν είναι δυνατόν. Ο Τζίνι Βαινάλντουμ είναι κοντά στην επιστροφή του, δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση με τον Πάολο Ντιμπάλα. Προστατέψαμε τον προσαγωγό του για να τον βάλουμε να παίξει κόντρα στην Αταλάντα, αλλά ήταν στον πάγκο και δεν είχε σκοπό να παίξει. Αν η Μίλαν είχε σκοράρει σήμερα, δεν θα τον έβαζα στο γήπεδο.

Ο Νεμάνια Μάτιτς είναι τιμωρημένος με τη Μόντσα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε. Υπήρξα προπονητής σε συλλόγους που είχαν 1.000 επιλογές, τώρα είμαι σε μια ομάδα εξαιρετικών αγοριών και είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους. Ο Αντρέα Μπελότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει μετά από αυτό το χτύπημα στα πλευρά, ανέβηκε τις σκάλες για το δεύτερο ημίχρονο και σήκωσε λευκή σημαία, ήταν αδύνατο να συνεχίσει».

Η Ρόμα συνεχίζει την προσπάθεια της για έξοδο στο επόμενο Champions League, κάτι που μπορεί να πετύχει με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να κατακτήσει το Europa League και βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Ο δεύτερος είναι μέσω της πρώτης τετράδας της Serie A και αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη στην 6η θέση με τις Μίλαν και Ίντερ που είναι στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.