Νέα «βόμβα» στην Παρί: Ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να πει «αντίο» για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/ © Photo by Antonio Borga/Getty Images/Ideal Images

Νέα «βόμβα» στην Παρί: Ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να πει «αντίο» για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα!

Κώστας Τόπας 15:03 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 09.05.2023

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος δεσμεύεται μέχρι το 2027 με την Παρί, είναι πρόθυμος να ακούσει προσφορές αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, περιμένει τηλέφωνο από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, για την επιστροφή του στο «Καμπ Νόου».

Η πιθανή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το προσεχές καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να είναι η μόνη που θα συμβεί σε λίγους μήνες στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως φαίνεται, ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Αργεντινού και να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το «RMC Sport».

Αφού η Παρί προσπάθησε να τον πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι, τώρα είναι ο Βραζιλιάνος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου, κάτι που αναμφίβολα βοηθά πολύ την παριζιάνικη ομάδα στις προθέσεις της να χτίσει ένα έργο με τον Κιλιάν Εμπαπέ ως τον μοναδικό αστέρα στον σύλλογο.

Πριν από ένα χρόνο, ο «Νεϊ» ενεργοποίησε τη ρήτρα που επέκτεινε μονομερώς το συμβόλαιό του με την Παρί για μία ακόμη σεζόν, έως το 2027. Παρά την επιμονή του γαλλικού συλλόγου για τη μεταγραφή του, οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος λαμβάνει μισθό που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ, εμπόδισε την αναχώρησή του από το «Παρκ Ντε Πρενς». Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται να έχει γυρίσει 180 μοίρες και ο παίκτης είναι θετικός στην αποχώρησή του.

Σε περίπτωση αποχώρησης από το Παρίσι, υπάρχουν ήδη εικασίες για τους πιθανούς προορισμούς τους. Η «RMC Sport» διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν τρεις σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο σταρ και οι τρεις είναι ομάδες της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ, ωστόσο επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, από την οποία και θα περιμένει πρόταση της.