Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει από την Παρί μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του (vid)
i

Νεϊμάρ/©Tnani Badreddine/Getty Images

Ο Νεϊμάρ ζήτησε να φύγει από την Παρί μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του (vid)

Κώστας Τόπας 14:30 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 06.05.2023

Την πόρτα της εξόδου ζήτησε να δει ο Νεϊμάρ, μετά την επίθεση των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν έξω από το σπίτι του.

Δεκάδες οπαδοί της Παρί συγκεντρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες, έξω από το σπίτι του Βραζιλιάνου αστέρα στο Μπουγκιβάλ, ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος παραμένει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2025, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον για τον Νεϊμάρ από ομάδες της Premier League, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Το γεγονός αυτό αλλά και η επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τον «Νεϊ», ο οποίος όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, έχει έρθει ήδη σε επαφή με την διοίκηση της Παρί για να λήξουν από τώρα τη συνεργασία τους και το καλοκαίρι ο 31χρονος αστέρας να μείνει ελεύθερος.

Η διοίκηση από την πλευρά της δεν είναι αρνητική στο να... ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αστέρα, ο οποίος το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο ρεκόρ 198 εκατομμυρίων ευρώ το 2017. Γι' αυτό και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να βγάλουν στο «σφυρί» τον Νεϊμάρ, για ένα ποσό μεταξύ 70-80 εκατομμύριων ευρώ.