Ο προπονητής της Αλ Χιλάλ για την ενδεχόμενη απόκτηση του Μέσι: «Θα δούμε τι θα γίνει» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Marcelo Endelli/Getty Images/Ideal Images

Ο προπονητής της Αλ Χιλάλ για την ενδεχόμενη απόκτηση του Μέσι: «Θα δούμε τι θα γίνει» (vid)

Κώστας Τόπας 10:32 - 06.05.2023

Ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ραμόν Ντίας κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Λιγότερο από δύο μήνες μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν ανοίξει αρκετοί δρόμοι για το τι θα κάνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής από την επόμενη σεζόν. 

Ο Μασεράνο υπερασπίζεται τον Μέσι: «Σε 10 χρόνια θα το μετανιώσουν»
LIGUE 1

10:12 - 06.05.2023

Ο Μασεράνο υπερασπίζεται τον Μέσι: «Σε 10 χρόνια θα το μετανιώσουν»

Ο πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Αργεντινής, ο Χαβιέ Μασεράνο υπερασπίστηκε τον «Pulga» μετά την τιμωρία που του επέβαλαν οι Παριζιάνοι για το μη εξουσιοδοτημένο ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.

Με την πιθανότητα να επιστρέψει στον σύλλογο της ζωής του, την Μπαρτσελόνα, ​​εν αναμονή των οικονομικών προσαρμογών που θα επιτρέψουν στη La Liga να δώσει το «πράσινο φως» στην επιστροφή του, σαφώς η πιο ισχυρή οικονομική επιλογή θα ήταν η μετανάστευση στην Σαουδική Αραβία για τον Αργεντινό αστέρα, με τον σύλλογο Αλ Χιλάλ να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Ο Αργεντινός τεχνικός, Ραμόν Ντίας, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει η ομάδα του, Αλ Χιλάλ, τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Μέσι: «Δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι - Ζητώ συγνώμη, περιμένω να δω τι θέλει η Παρί από εμένα»
LIGUE 1

18:53 - 05.05.2023

Μέσι: «Δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι - Ζητώ συγνώμη, περιμένω να δω τι θέλει η Παρί από εμένα»

Ο Λιονέλ Μέσι κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο απολογείται στους συμπαίκτες του για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον αναφέρει πως περιμένει να δει τι θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν από αυτόν.

«Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, έχουμε τελικό Champions League της Ασίας, κόντρα στους Ιάπωνες Urawa Reds. Και μετά τον τελικό θα δούμε τι θα γίνει με τον Μέσι», είπε χωρίς να επεκταθεί. Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει αποδειχτεί είναι ότι ο Μέσι θα ήθελε να συνεχίσει την εντυπωσιακή του καριέρα ακόμα στα μεγάλα πρωταθλήματα, αν και ως γνωστόν ανοίγουν και άλλοι μελλοντικοί δρόμοι ενδιαφέροντος από το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, μέσω του Ντέιβνιτ Μπέκαμ.

Πάντως, στην Σαουδική Αραβία ενδιαφέρονται πολύ να «ενώσουν» τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήδη αγωνίζεται εκεί, στη Λίγκα τους. Υπενθυμίζεται, ότι ο 35χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε στην αραβική χώρα πριν από λίγες ημέρες, ένα ταξίδι που προκάλεσε δυσφορία στην Παρί, η οποία του επέβαλε κυρώσεις επειδή δεν ήταν παρών στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας του. Ο Αργεντινός θέλησε να ζητήσει συγγνώμη μέσω ενός βίντεο και «πέταξε» την μπάλα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ανέφερε πως ο ίδιος αναμένει την απόφαση της γαλλικής ομάδας για το τι θέλει από αυτόν.