Ο Μασεράνο υπερασπίζεται τον Μέσι: «Σε 10 χρόνια θα το μετανιώσουν»

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Daniel Jayo/Getty Images/Ideal Images

Ο Μασεράνο υπερασπίζεται τον Μέσι: «Σε 10 χρόνια θα το μετανιώσουν»

Κώστας Τόπας 10:12 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 06.05.2023

Ο πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και στην εθνική Αργεντινής, ο Χαβιέ Μασεράνο υπερασπίστηκε τον «Pulga» μετά την τιμωρία που του επέβαλαν οι Παριζιάνοι για το μη εξουσιοδοτημένο ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.

Ο Αργεντινός αστέρας ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία την περασμένη Δευτέρα (01/05), μια μέρα μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 από την Λοριάν. Το ταξίδι αυτό όπως αποδείχθηκε έγινε χωρίς την έγκριση του Γαλλικού συλλόγου, ο οποίος στη συνέχεια τιμώρησε τον 35χρονο με αποκλεισμό δύο εβδομάδων από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Μέσι: «Δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι - Ζητώ συγνώμη, περιμένω να δω τι θέλει η Παρί από εμένα»
LIGUE 1

18:53 - 05.05.2023

Μέσι: «Δεν μπορούσα να ακυρώσω το ταξίδι - Ζητώ συγνώμη, περιμένω να δω τι θέλει η Παρί από εμένα»

Ο Λιονέλ Μέσι κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο απολογείται στους συμπαίκτες του για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον αναφέρει πως περιμένει να δει τι θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν από αυτόν.

Ο πρώην συμπαίκτης του «Pulga», Χαβιέ Μασεράνο είναι κάθετος με την την απόφαση αυτή εναντίον του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2022.

Γκαλτιέ για την τιμωρία του Μέσι: «Αποφάσισα να μην σχολιάσω αυτήν την ιστορία, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του»
LIGUE 1

14:27 - 05.05.2023

Γκαλτιέ για την τιμωρία του Μέσι: «Αποφάσισα να μην σχολιάσω αυτήν την ιστορία, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι γύρω από την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

«Είναι κρίμα να μην συνειδητοποιούν τον τύπο του παίκτη που είχαν την τύχη να έχουν στην ομάδα τους. Νομίζω ότι πριν από δέκα χρόνια, κανένας οπαδός της Παρί δεν θα φανταζόταν να έχει στην ομάδα του τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία. Και αντί να τον αποθεώνουν, πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια κάνοντας κριτική. Σε 10 χρόνια, θα το μετανιώσουν, Κάθε ομάδα στον κόσμο θα έδινε τα πάντα για να το έχει για πέντε λεπτά». ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μασεράνο στο ραδιόφωνο «D Sports».

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, συμπαίκτης του Μέσι μεταξύ 2010 και 2018, πιστεύει επίσης ότι «αν υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορεί να επικριθεί ο Λέο, αυτό είναι ο επαγγελματισμός του. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον με τον επαγγελματισμό του όταν είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Είναι αδύνατο να τον επικρίνεις», κατέληξε ο Μασεράνο με τις 147 συμμετοχές με την «Αλμπισελέστε».

Πάντως ο Μέσι κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο απολογείται στους συμπαίκτες του για το ταξίδι ωστόσο δεν μένει μόνο εκεί και κάνει αναφορά και στο μέλλον του. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός «πέταξε» τη μπάλα στη Παρί Σεν Ζερμέν αφού ανέφερε πως ο ίδιος αναμένει την απόφαση της γαλλικής ομάδας για το τι θέλει από αυτόν.