Γκαλτιέ για την τιμωρία του Μέσι: «Αποφάσισα να μην σχολιάσω αυτήν την ιστορία, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του»

Μέσι - Γκαλτιέ

i

Κριστόφ Γκαλτιέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Γκαλτιέ για την τιμωρία του Μέσι: «Αποφάσισα να μην σχολιάσω αυτήν την ιστορία, θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον του»

Κώστας Τόπας 14:27 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 05.05.2023

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι γύρω από την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την επιβεβαίωση της τιμωρίας του Αργεντινού αστέρα για την απουσία του από την προπόνηση την περασμένη Δευτέρα (01/05) για να ταξιδέψει στην Αραβία για να εκπληρώσει κάποιες διαφημιστικές δεσμεύσεις. Είναι η μοιραία συνέπεια μετά από όσα συνέβησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, που αφήνει τον «Λέο» εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες.

Χορηγοί, μάρκετινγκ, τουρισμός: Οι επιπτώσεις στην Παρί μετά την αποχώρηση του Μέσι
LIGUE 1

09:19 - 05.05.2023

Χορηγοί, μάρκετινγκ, τουρισμός: Οι επιπτώσεις στην Παρί μετά την αποχώρηση του Μέσι

Εάν η Παρί εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Λιονέλ Μέσι για δύο χρόνια για να διευθύνει τις δραστηριότητές της, η μελλοντική αποχώρηση του Αργεντινού σταρ από το Παρίσι αυτό το καλοκαίρι θα έχει σημαντικές συνέπειες και σε οικονομικό επίπεδο.

Εάν η Παρί εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Λιονέλ Μέσι για δύο χρόνια για να διευθύνει τις δραστηριότητές της, η μελλοντική αποχώρηση του Αργεντινού σταρ από το Παρίσι, το προσεχές καλοκαίρι, θα έχει σημαντικές συνέπειες και σε οικονομικό επίπεδο στις τάξεις των Παριζιάνων.

Οπως είναι λογικό, πρώτο θέμα στα γαλλικά Μέσα είναι ο Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο ρωτήθηκε και ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ. Στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης με την Τρουά (07/05, 21:45), ο 56χρονος Γάλλος προπονητής δεν θέλησε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο για τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή, τονίζοντας ωστόσο ότι ενημερώθηκε πρόσφατα από την διοίκηση για την απόφασή της να τιμωρήσει τον «Pulga».

«Στην αρχή της εβδομάδας ενημερώθηκα από τη διοίκηση μου για την απόφασή τους να τιμωρήσουν τον Λέο. Μετά πήρα την απόφαση να μην το σχολιάσω. Είμαι υπάλληλος του συλλόγου. Αποφάσισα να μην σχολιάσω αυτήν την ιστορία. Θα δούμε όταν επιστρέψει ο Λέο. Θα δούμε τι θα γίνει με ολόκληρο τον σύλλογο και τον παίκτη που είναι ο πρώτος ενδιαφερόμενος…»,, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαλτιέ.