Φόβοι πως ο Μέσι δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την Παρί μετά την τιμωρία του

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Φόβοι πως ο Μέσι δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την Παρί μετά την τιμωρία του

Sportal newsroom 00:27 - 05.05.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Parisien στην Παρί υπάρχουν φόβοι πως ο Μέσι δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τέλος της τιμωρίας του.

Δεν είναι και η καλύτερη δυνατή περίοδος αυτή για τον Λιονέλ Μέσι. Στο τέλος της χρονιάς ο Αργεντινός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από δύο χρόνια, ενώ για δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός ομάδας, λόγω του ταξιδιού του, χωρίς προειδοποίηση, στη Σαουδική Αραβία. 

Όπως αναφέρει η Parisien, η οποία αναλύει τα δεδομένα για τον Λίο, αναφέρει ότι ο Αργεντινός ποτέ δεν έδωσε αρνητική απάντηση στην Παρί για την παραμονή του. Όπως πολλά Μέσα υποστήριζαν. 

Τα 80 εκατ. ευρώ της Νιουκάστλ για τον Ραφίνια ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα
LA LIGA

14:36 - 03.05.2023

Τα 80 εκατ. ευρώ της Νιουκάστλ για τον Ραφίνια ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια. Ένα ποσό που θα μπορούσε να επιτρέψει στους «μπλαουγκράνα» να ενορχηστρώσουν την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Ακόμη υποστηρίζει ότι ο 35χρονος έχει δυσανασχετήσει με την κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβεί σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα. Κι αυτό, για να μην γυρίσει στις προπονήσεις μετά το τέλος της τιμωρίας του. 

Όπως και να 'χει ο Αργεντινός από τις 30 Ιουνίου δεν θα είναι παίκτης της ομάδας του Παρισιού, αφού το συμβόλαιό του θα έχει λήξει. Η ομάδα που ρεαλιστικά μπορεί να αποτελέσει ο επόμενος σταθμός του, είναι η Μπαρτσελόνα

Μπορεί η ομάδα της Βαρκελώνης να έχει οικονομικά προβλήματα και χρέη, η επιστροφή του Μέσι όμως μένει ο νούμερο ένας στόχος των «μπλαουγκράνα». Προτάσεις όμως ακούγεται ότι έχει και από την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία του προσφέρει 450 εκατομμύρια ευρώ.