Η Αλ Χιλάλ δίνει 450 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι για να κοντράρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Αργεντινός ζήτησε ένα μήνα διορία!

Ο Λιονέλ Μέσι.

i

©intime

Η Αλ Χιλάλ δίνει 450 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι για να κοντράρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Αργεντινός ζήτησε ένα μήνα διορία!

Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Αλ Χιλάλ θέλει να τον κάνει δικό της για να υπάρχει αντίπαλο δέος στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε μία τρομερή πρόταση για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι, η Αλ Χιλάλ στην τελευταία συνάντηση κατέθεσε νέα νέα προσφορά ύψους 450 εκατ. ευρώ (500 εκατομμύρια δολάρια) στον Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Γκαλέτι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αλλά ο Μέσι ζήτησε έναν μήνα διορία για να αποφασίσει και να αξιολογήσει τυχόν προτάσεις από ομάδες της Ευρώπης. Αν δεν υπάρξουν οι κατάλληλες προσφορές, τότε ο Μέσι θα ενταχθεί στην Αλ Χιλάλ!

Αυτό υποστηρίζει ο Ιταλός ρεπόρτερ, ενώ εδώ και καιρό υπάρχουν αναφορές για την επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα, η οποία όμως, δεν έχει τη δυνατότητα οικονομικά να κοντράρει τους Άραβες, αλλά και να δώσει πολλά χρήματα στον πρώην άσο της. Σε κάθε περίπτωση, η Αλ Χιλάλ ετοιμάζει με τη σειρά της το δικό της «μπαμ». Θέλει τον Μέσι για να αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι, αφού η πλευρά του Αργεντινού ήρθε σε πλήρη ρήξη με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου και δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε νέα συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από το Παρίσι και μάλιστα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Χόρχε, έχει επικοινωνήσει ήδη την απόφαση του γιου του πριν από έναν μήνα, δηλαδή πριν καν προκύψει το θέμα με το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία.

Τα 80 εκατ. ευρώ της Νιουκάστλ για τον Ραφίνια ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα
LA LIGA

14:36 - 03.05.2023

Τα 80 εκατ. ευρώ της Νιουκάστλ για τον Ραφίνια ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια. Ένα ποσό που θα μπορούσε να επιτρέψει στους «μπλαουγκράνα» να ενορχηστρώσουν την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Από εδώ και πέρα, αναμένεται η φημολογία που τον φέρνει πίσω στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα να ξεσπάσει ακόμα περισσότερο, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Αργεντινός θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με αποκλεισμό δύο εβδομάδων από τη δράση καθώς ταξίδεψε για διαφημιστικούς λόγους στη Σαουδική Αραβία χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλίσει τη σχετική άδεια.

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έδρασε γρήγορα το απόγευμα της Τρίτης (2/5), αφού ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αναχώρησε για τη Σαουδική Αραβία τη Δευτέρα (1/5). Συνολικά, ο Μέσι θα χάσει δύο αγώνες για την Παρί, με το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας κόντρα στην Τρουά (7/5) πριν αντιμετωπίσει την Aζαξιό εντός έδρας (13/5).

Η ομάδα του Παρισιού έχει στη συνέχεια τρεις εναπομείναντες αγώνες στο πρωτάθλημα με την Οσέρ (21/5), το Στρασβούργο (27/5) και την Κλερμόν (3/6).