Το τατουάζ της Μπαρτσελόνα στο πόδι του Μέσι βάζει «φωτιές» για το ενδεχόμενο της επιστροφής του

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Το τατουάζ της Μπαρτσελόνα στο πόδι του Μέσι βάζει «φωτιές» για το ενδεχόμενο της επιστροφής του

Sportal newsroom 19:24 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 04.05.2023

Ένα τατουάζ της Μπαρτσελόνα στο πόδι του Λιονέλ Μέσι έβαλε «φωτιές» στους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» για την ενδεχόμενη επιστροφή του.

Ο Λιονέλ Μέσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία. Κάπως έτσι η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα αρχίζει και μοιάζει πιο πιθανή, αφού ο Αργεντινός πλέον θα είναι ελεύθερος. 

Ένα τατουάζ των «μπλαουγκράνα» λοιπόν που έγινε αντιληπτό στο πόδι του Μέσι έχει βάλει ακόμα μεγαλύτερες φωτιές» στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη. Η φωτογραφία είναι από ένα βίντεο από το ταξίδι του στη χώρα της Μέσης Ανατολής και δείχνει τη γυναίκα και τα παιδιά του Αργεντινού να περνάνε μαζί χρόνο στη Σαουδική Αραβία. 

Τον τελευταίο καιρό έχουν τα ισπανικά Μέσα έχουν κάνει λόγο ότι η Μπαρτσελόνα έχει ετοιμάσει ήδη ένα διετές συμβόλαιο, το οποίο θα ξεκινάει από την 1η του Ιουλίου του 2023 και θα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της La Liga Χαβιέρ Τέμπας σε δηλώσεις του σχολίασε ότι η μεταγραφή του Λίο στην Μπαρτσελόνα είναι αρκετά περίπλοκη. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Βαρκελώνης έχει ακόμα οικονομικά θέματα και θα χρειαστεί να κάνει μείωση μισθών, αλλά και να αφήσει παίκτες. 

Τα ρεκόρ που πρέπει να σπάσει ο Χάαλαντ για να ξεπεράσει τους Κριστιάνο και Μέσι
PREMIER LEAGUE

12:47 - 03.05.2023

Τα ρεκόρ που πρέπει να σπάσει ο Χάαλαντ για να ξεπεράσει τους Κριστιάνο και Μέσι

Ο Νορβηγός αστέρας έγινε ο νεότερος παίκτης που έφτασε τα 50 γκολ την ίδια σεζόν στην πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον στοχεύει να ξεπεράσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

«Σήμερα, αν με ρωτάτε στην τρέχουσα κατάσταση, η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μου φαίνεται πολύ περίπλοκη, πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά θα πρέπει να πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις, χρειαζόμαστε αποχωρήσεις. μείωση μισθών αλλά πρέπει να ξέρεις και τι μισθό θα έχει ο Μέσι.

Η Μπάρτσα δεν είναι σαν την Παρί που έχει γκάζι και χρήματα που της επιτρέπει να έχει μεγάλο μισθολόγιο. Εδώ που τα λέμε, είναι περίπλοκο για τον Μέσι να επιστρέψει στην Μπάρτσα», ήταν τα λόγια του Τέμπας στο γαλλικό Μέσο, RMC.