Η Παρί προχωράει σε έξι μεταγραφές αστέρων για να ικανοποιήσει τον Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ & Λιονέλ Μέσι

i

Κιλιάν Εμπαπέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Η Παρί προχωράει σε έξι μεταγραφές αστέρων για να ικανοποιήσει τον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 10:47 - 08.05.2023

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις καλοκαιρινές μεταγραφές και έχει βάλει στο στόχαστρο έξι αστέρια για να ικανοποιήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι είναι κοντά στο να αποχωρήσει από την παριζιάνικη ομάδα στο τέλος αυτής της σεζόν και ο σύλλογος επιδιώκει να προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι για να αντισταθμίσει την αποχώρησή του και να αυξήσει τη δυναμική της ομάδας στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telefoot», η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να υπογράψει τους Ραντάλ Κολό Μουανί, Κέρβιν Τουράμ, Μούσα Ντιαμπί, Λούκας Ερναντές, Βίκτορ Οσίμεν  το προσεχές καλοκαίρι. Η εφημερίδα αναφέρει μάλιστα ότι ο γαλλικός σύλλογος προσπαθεί να συμπεριλάβει αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ του, για να ικανοποιήσει το αστέρι της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να δώσουν και φρέσκο αέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του, καθώς ο Κρίστοφ Γκαλτιέ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει. Οπως αναφέρουν στη Γαλλία, το όνομα του εκλεκτού για την αντικατάσταση του Γάλλου προπονητή, δεν είναι άλλο πέρα από αυτό του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο τεχνικός της Ρόμα αν και λατρεύει τη ζωή του στη Ρόμα θα ήθελε να βρει μια νέα ομάδα πιο κοντά στις φιλοδοξίες του. Μάλιστα, φέρεται πως ο ατζέντης του, Ζόρσε Μέντες, έχει συνομιλήσει ήδη με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, για την πιθανή συνεργασία τους.