Πλάνα απ’ τη φυσούνα κατά την εισβολή των οπαδών της Εσπανιόλ στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα

i

© Screenshot

Πλάνα απ’ τη φυσούνα κατά την εισβολή των οπαδών της Εσπανιόλ στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:28 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Υλικό απ' τη φυσούνα δείχνει τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα να είναι έξαλλοι μετά την εισβολή των οπαδών της Εσπανιόλ στον αγωνιστικό χώρο, με τον Σέρχιο Μπουσκέτς να λογομαχεί με έναν από αυτούς.

Η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» με 4-2 την μισητή της αντίπαλο, Εσπανιόλ και πανηγύρισε το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο. Η ομάδα του Τσάβι επέστρεψε στη κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος πραγματοποιώντας μια εκπληκτική σεζόν και αφήνοντας αρκετά πίσω την δεύτερη στη βαθμολογία Ρεάλ Μαδρίτης. 

Στο τέλος της χθεσινής αναμέτρησης κι ενώ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγύριζαν έξαλλα στη σέντρα του γηπέδου, μερικοί οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να τρέξουν προς την φυσούνα για να προφυλαχθούν.

Τώρα, πλάνα μέσα απ' τη φυσούνα, δείχνουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να είναι έξαλλοι κι ειδικά ο Σέρχιο Μπουσκέτς, οποίος μάλιστα φαίνεται να λογομαχεί με κάποιον. Οι παίκτες ζητούσαν να τους παρέχουν κάποιας μορφής ασφάλεια που εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε. 

Ο Τσάβι μέσα από δηλώσεις του ανέφερε: «Τους είχα πει να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς γιατί ήταν αρκετοί. Ήμασταν πανευτυχείς και θέλαμε να το γιορτάσουμε αλλά καταλαβαίνω κιόλας πως ίσως κάποιοι οπαδοί της Εσπανιόλ να ενοχλήθηκαν με αυτή την εικόνα και για αυτό να προχώρησαν σε μια τέτοια κίνηση.

Είμαι λογικός αλλά τα συναισθήματα είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Το πανηγυρίσαμε όχι επειδή ήμασταν στο γήπεδο της Εσπανιόλ και είμαστε μισητοί αντίπαλοι αλλά για την κατάκτηση ενός τίτλου που είχαμε να σηκώσουμε τέσσερα χρόνια.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Μέσι στην φιέστα του πρωταθλήματος (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:25 - 15.05.2023

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Μέσι στην φιέστα του πρωταθλήματος (vid)

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια κι οι φίλοι της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Βαρκελώνης, φωνάζοντας και το όνομα του Λιονέλ Μέσι μέσα στα συνθήματα.

Δεν έχω δει αν έχει συμβεί κάτι άλλο στον αγωνιστικό χώρο γιατί εγώ είχα μπει μέσα. Δεν πρέπει να του δίνουμε μεγαλύτερη σημασία. Δεν πρέπει να δημιουργούμε αντιπαραθέσεις. Νόμιζα ότι ήταν ώρα να μπω μέσα, έπρεπε να το γιορτάσουμε μέσα σαν οικογένεια. Δεν έχουμε προκαλέσει κανέναν. Γιορτάζαμε ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».