Ολοι έμειναν άναυδοι με την «οβίδα» του Μπέλιγχαμ και ο Κρόος απλά χειροκροτούσε (vid)

Τόνι Κρόος

i

PrtScr

Ολοι έμειναν άναυδοι με την «οβίδα» του Μπέλιγχαμ και ο Κρόος απλά χειροκροτούσε (vid)

Κώστας Τόπας 09:26 - 29.10.2023

Viral έχει γίνει η αντίδραση του Τόνι Κρόος, στο εκπληκτικό χτύπημα του Τζουντ Μπέλιγχαμ εναντίον της Μπαρτσελόνα για το 1-1.

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/10), η Ρεάλ έφτασε στο «Ολυμπιακό Στάδιο Λιουίς Κονπάνς» για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα σε ακόμη ένα «Clasico». Ωστόσο, η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους Μαδριλένους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 μέσα σε επτά λεπτά, αφού ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν, σκόραρε για την Μπαρτσελόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ανέλαβε δράση, καθώς σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ εκτός περιοχής, το οποίο ήταν ασταμάτητο, στο 68ο λεπτό για το 1-1 των Μαδριλένων. Επειτα στο 90+2' ο Καρβαχάλ με μία φοβερή σέντρα βρήκε τον Μόντριτς, εκείνος δεν έκανε καλή επαφή με την μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε στον Μπέλιγχαμ, που με ένα κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Ρεάλ.

Πλέον μετά την σπουδαία εμφάνισή του στο «Clasico», ο Μπέλιγχαμ έχει εδραιωθεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, βάσει φόρμας. Πάντως στο πρώτο γκολ που σημείωσε, ένας συμπαίκτης του δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται πολύ...

Ο λόγος για τον Τόνι Κρόος. Ενώ οι περισσότεροι από τους αναπληρωματικούς της Ρεάλ πανηγύριζαν ξέφρενα, ο 33χρονος Γερμανός μέσος επέλεξε να καθίσει άνετα στον πάγκο και να χειροκροτήσει με απόλυτη ηρεμία. 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την αντίδρασή του.

Από τη μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ύψους 88 εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Μπέλιγχαμ ξεκίνησε μια θεαματική ζωή στην ισπανική πρωτεύουσα. Σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η 20χρονος Άγγλος μέσος έχει καταγράψει μέχρι στιγμής ισάριθμα γκολ και τρεις ασίστ.

Απίστευτος Αντσελότι, τραβούσε τον Βινίσιους από το χέρι για να τον βγάλει εκτός γηπέδου (vid)
LA LIGA

09:13 - 29.10.2023

Απίστευτος Αντσελότι, τραβούσε τον Βινίσιους από το χέρι για να τον βγάλει εκτός γηπέδου (vid)

«Τέρας» ψυχραιμίας ο Κάρλο Αντσελότι στο «Clasico» με την Μπαρτσελόνα, σε τέτοιο βαθμό που όταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε στις καθυστερήσεις για να χαρίσει στη Ρεάλ τη νίκη, ο Ιταλός δεν το πανηγύρισε καν. Οπως επίσης ο τεχνικός των «μερέχνες» έδρασε σαν... πατέρας και προστάτευσε τον Βινίσιους από μία κάρτα.

Μετά την άφιξή του στην Ρεάλ, ο Τόνι Κρόος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα των Μαδριλένων κι γι' αυτό ενδεχομένως να μην χάρηκε ιδιαίτερα το γκολ του Μπέλιγχαμ. Ενδεικτικό ότι φέτος μετράει 13 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι επτά ήταν ως βασικός.