Τρομερό «ντου» βασικού άσου της Μπαρτσελόνα σε πιτσιρικά έξω από το προπονητικό: «Ήταν η τελευταία σου φορά! Είμαι τρελός!» (vid)

Τρομερό «ντου» βασικού άσου της Μπαρτσελόνα σε πιτσιρικά έξω από το προπονητικό: «Ήταν η τελευταία σου φορά! Είμαι τρελός!» (vid)

Sportal newsroom 20:41 - 01.04.2024

Αντιμέτωπος με έναν οργισμένο οπαδό ήρθε έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, ο Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Η αποχώρηση του Ινίγκο Μαρτίνεθ από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα (01/04) ήταν πολύ... περιπετειώδης. Ο κεντρικός αμυντικός των Καταλανών ήρθε αντιμέτωπος με έναν νεαρό οπαδό, ο οποίος τον έβριζε όταν έφυγε από το προπονητικό.

«Την τελευταία φορά που με αποκάλεσες ηλίθιο, με άκουσες; Την τελευταία φορά που με είπες ηλίθιο. Την τελευταία φορά που με έβρισες. Και το ίδιο και ο φίλος σου. Θα σε ενημερώσω...», είπε σε πολύ έντονο ύφος ο άσος των «μπλαουγκράνα» στον νεαρό, που είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται συνέχεια έξω από τη «Ciudad Deportiva».

«Και μην είσαι αλαζονικός, γιατί είμαι τρελός με τον Θεό», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και κάπως έτσι τελείωσε η αντιπαράθεση τους, η οποία θα μπορούσε να είχε ξεφύγει λόγω της έντασης, αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που πηγαίνουν καθημερινά στο προπονητικό της Μπαρτσελόνα, ψάχνοντας ένα βίντεο που θα τους κάνει... viral. Οι παίκτες από την πλευρά τους έχουν αναφέρει ότι δέχονται προσβολές και προκλήσεις από άτομα, που θέλουν να τους κάνουν να χάσουν τον έλεγχο και περιμένουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αλλάξει αυτό.