Ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι ο ιδανικός άνθρωπος, ας ελπίσουμε να κάνουμε το 2/2 σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο»
i

©INTIME

Ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι ο ιδανικός άνθρωπος, ας ελπίσουμε να κάνουμε το 2/2 σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Χούπης 00:54 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 20.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την πρόκριση στον τελικό του Conference League, ενώ στη συνέχεια έδειξε την επιθυμία του τόσο η ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο να κατακτήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός πάει για... ευρωκούπα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της Άστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό και σε συνδυασμό με το 4-2 του πρώτου ματς πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του μπασκετικού τμήματος της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ενώ στη συνέχεια έδειξε την επιθυμία του ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Conference League όσο και τη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θέλω να κλέψω τη δόξα από τους ανθρώπους που έκαναν φανταστική πορεία. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως είμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί. Συνδυάστηκε αυτό με την χθεσινή δική μας πρόκριση. Είναι ένα ευχάριστο διήμερο για τους οπαδούς μας.

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πιο δύσκολο αγώνα σήμερα. Η Άστον Βίλα είναι φοβερή ομάδα, το γεγονός πως κέρδισε καθαρά δείχνει τη φετινή του ποιότητα. Το σημαντικό είναι ότι φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να παίζουμε με τέτοιου είδους αντιπάλους και να είμαστε τόσο καλοί και να είμαστε στον τελικό. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο.

Το μυστικό για τον τελικό το ξέρει ο κ. Μεντιλίμπαρ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σας απαντήσει.

Ο άνθρωπος αυτός δείχνει ότι έχει τεράστιες γνώσεις. Το λένε κι η πορεία και τα τρόπαιά του. Οι Βάσκοι είναι ιδιαίτερος λαός. Δένει με την ψυχοσύνθεση των δικών μας οπαδών».