Φορτούνης: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που έχουμε καταφέρει - Πάμε να το σηκώσουμε»

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Φορτούνης: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει αυτό που έχουμε καταφέρει - Πάμε να το σηκώσουμε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:22 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 20.05.2024

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μίλησε για την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ο Θρύλος το έκανε ξανά!

Μετά τον θρίαμβο στο Μπέρμιγχαμ (2-4), ο Ολυμπιακός συνέχισε το... βιολί του στη ρεβάνς του Φαλήρου και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Πότε και τι ώρα είναι ο τελικός του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

00:08 - 10.05.2024

Πότε και τι ώρα είναι ο τελικός του Conference League

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα κι έκλεισε τη θέση του στον τελικό του Conference League, εκεί που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Φιορεντίνα. Πότε θα διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας;

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα χάρη στον «killer» Ελ Κααμπί κι έδωσε συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε στον άθλο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Αυτή την στιγμή δε το έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει, είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Κάναμε έναν άθλο. Παίξαμε κόντρα σε μία καταπληκτική ομάδα, παίξαμε καλύτερα και στα δύο ματς, το αξίζαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο τους περιμένουμε στον τελικό. Είχαμε καλή τακτική, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, μας βοήθησαν πάρα πολύ τα γκολ του Ελ Κααμπί κάναμε έναν άθλο και πάμε να το σηκώσουμε».