Στόχο να... ξενυχτήσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν οι οπαδοί της Μπεϊτάρ

Οπαδοί Μπεϊτάρ

i

© PrtScr

Στόχο να... ξενυχτήσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν οι οπαδοί της Μπεϊτάρ

Δημήτρης Χούπης 18:46 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 03.08.2023

Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ φαίνεται ότι έχουν στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αφού σκοπεύουν να... ξενυχτήσουν την αποστολή του δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League (3/8), μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα μία εβδομάδα πριν. Η αποστολή του δικεφάλου βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ από χθες (1/8) το απόγευμα και σήμερα (2/8) το πρωί επισκέφτηκαν τον Πανάγιο Τάφο, που βρίσκεται στη χριστιανική συνοικία της παλαιάς πόλης της Ιερουσαλήμ.

Μία μέρα πριν από τον αγώνα λοιπόν οι οπαδοί της Μπεϊτάρ έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στο κλίμα του παιχνιδιού Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλές αναρτήσεις, όπου οι φίλοι της ισραηλινής ομάδας καλούν τον κόσμο να μαζευτεί σήμερα το βράδυ στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ

Στις αναρτήσεις φαίνονται οι οπαδοί να κρατάνε βεγγαλικά και κροτίδες, έχοντας ως στόχο να ξενυχτήσουν τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου. Οι αστυνομικές αρχές πάντως είναι ενήμερες προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. 

Την ίδια ώρα ο προπονητής της Μπεϊτάρ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα, έκανε λόγο πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες στο Ισραήλ. Ενώ ανέφερε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, ακόμα για τα πέναλτι. 

«Η ομάδα μας δεν είναι πλήρης. Ο Έντι Γκοντλίμπ ήρθε αργά και πριν το πρώτο ματς είχε κάνει μαζί μας μόλις τρεις προπονήσεις. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αλλάξαμε τη σύνθεσή μας.

Θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα και το είδατε στο πρώτο ματς. Χάρη σε ένα εξαιρετικό αμυντικό παιχνίδι από όλους τους παίκτες μας, καταφέραμε να απορροφήσουμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ.

Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας που θα μας πιέσει και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Κάναμε επίσης ένα πέναλτι στο πρώτο ματς και το σκεφτόμαστε, διότι όλα μπορούσαν να πάνε στραβά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημά μας, κατά τη γνώμη μου, αλλά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν.

Είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να είναι έξυπνοι. Να μην πιέζουμε πολύ στην επίθεση, για να μην είμαστε εκτεθειμένοι πίσω, γιατί αν βρεθούμε σε μειονεκτική θέση στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας. Το κοινό θα θέλει να πιέσουμε στην επίθεση, αλλά δεν χρειάζεται απερισκεψία, γιατί αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα το πληρώσουμε», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.