Ο Μπέκαμ αποκάλυψε πώς έμαθε ότι έπεισε τον Μέσι: «Κοιμόμουν με τη Βικτόρια και μου φώναξε “Αλήθεια; Κλείσε το τηλέφωνο!”»

Λιονέλ Μέσι & Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

IG:davidbeckham

Ο Μπέκαμ αποκάλυψε πώς έμαθε ότι έπεισε τον Μέσι: «Κοιμόμουν με τη Βικτόρια και μου φώναξε “Αλήθεια; Κλείσε το τηλέφωνο!”»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:12 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 01.08.2023

Ακόμα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπορούσε να συλλάβει το γεγονός ότι ο Μέσι αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι, περιγράφοντας με λεπτομέρειες πώς βίωσε τα κρίσιμα 24ωρα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι κι αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο πιο ευτυχισμένος στον πλανήτη λόγω αυτής της εξέλιξης ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο συνιδιοκτήτης στην ομάδα των ΗΠΑ μίλησε στο «Athletic» και περιέγραψε πώς βίωσε εκείνες τις μέρες και μάλιστα αποκάλυψε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι η μεγάλη μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί, λέγοντας ουσιαστικά ότι το έμαθε κι αυτός μέσω της ανακοίνωσης του Αργεντινού και όχι νωρίτερα.

«Βασικά, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου είχα τα ίδια συναισθήματα ως ιδιοκτήτης με τα όσα είχα ως ποδοσφαιριστής. Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα, είχα το ίδιο συναίσθημα που είχα όταν έβγαινα να παίξω στο “Ολντ Τράφορντ” ή στο “Γουέμπλεϊ”. Σκέφτηκα: “Νικήσαμε όλο τον ανταγωνισμό και υπογράψαμε τον καλύτερο παίκτη που έπαιξε ποτέ αυτό το άθλημα”.

Ήμουν στην Ιαπωνία με την οικογένειά μου και ξύπνησα στις 5 τα ξημερώματα, γιατί το κινητό μου όλη την ώρα δονούσε. Η γυναίκα μου μου είπε: “Αλήθεια τώρα; Κλείστο!”. Βλέπω το τηλέφωνό μου και λέω “τι συνέβη; Κάτι συνέβη”. Βάζω τα γυαλιά μου και λέω: “Έρχεται ο Λίο. Τελείωσε. Το ανακοίνωσε”. Μου λέει η Βικτόρια: “Τι εννοείς το ανακοίνωσε;”. Της λέω: “Βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι έρχεται στην Ίντερ Μαϊάμι. Ένιωσα κράμπες μιλώντας για αυτό”».

Τελικά, η θητεία του Λιονέλ Μέσι έχει αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της νέας του ομάδας κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Μαϊάμι ενώ στο δεύτερο παιχνίδι που αγωνίστηκε από το πρώτο λεπτό είχε δύο γκολ και μία ασίστ στη νίκη με 4-0 επί της Ατλάντα του Γιώργου Γιακουμάκη.