Ποιος Θορ και ποιος Νταρθ Βέιντερ… Ο Μέσι ζήτησε από τον Μπέκαμ να κρατήσει την μπύρα του!

Ποιος Θορ και ποιος Νταρθ Βέιντερ… Ο Μέσι ζήτησε από τον Μπέκαμ να κρατήσει την μπύρα του!

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:01 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 26.07.2023

Ο Λιονέλ Μέσι, πραγματοποίησε τη δεύτερη του εμφάνιση με την Ίντερ Μαϊάμι, υπό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού σημείωσε το πρώτο από τα δύο γκολ του στη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη.

Το παραμυθένιο ξεκίνημα του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι συνεχίστηκε χθες το βράδυ (25/7), καθώς γιόρτασε το ονειρικό του ξεκίνημα με τον πρόεδρο της ομάδας Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 4-0 επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη, καθώς έκανε το πρώτο του ξεκίνημα για τη νέα του ομάδα στο MLS και δεν έχασε χρόνο για να κάνει εντύπωση στο παιχνίδι. 

Στο 8ο λεπτό ο Μέσι βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπειτα από ωραία μπαλιά του πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ήταν το γκολ που ήρθαν να δουν όχι μόνο οι οπαδοί στο γήπεδο, αλλά και ο συνιδιοκτήτης Ντέιβιντ Μπέκαμ και καθώς ο Μέσι πανηγύριζε τη στιγμή, ο 36χρονος φαινόταν να μοιράζεται ένα εσωτερικό αστείο με τον πρώην αρχηγό της Αγγλίας. Καθώς ο Μέσι έκλεινε τους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του, ο Αργεντινός έκανε με τα χέρια του το γνώριμο πανηγυρισμό του στον ουρανό, πριν μοιραστεί μια άλλη στιγμή με τον Μπέκαμ, ο οποίος παρακολουθούσε στο περιθώριο. 

Χαμογελώντας κατευθείαν στον Μπέκαμ, ο Μέσι φάνηκε να κάνει μια κίνηση τύπου «κρατήστε την μπύρα μου», καθώς αυτός και το γνώριμο πρόσωπο που τον παρακολουθούσε χαμογέλασαν και γελούσαν μαζί. Καθώς ο Μέσι έκανε τη χειρονομία του, την οποία κάποιοι συνέκριναν επίσης με μια πόζα από τους Εκδικητές ο πρόεδρος του συλλόγου σηκώθηκε και χειροκρότησε τη νέα του μεταγραφή. Ο Μέσι δεν σταμάτησε εκεί όμως, ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου διπλασίασε το προβάδισμα της Ίντερ αμέσως μετά το εικοσάλεπτο, προς μεγάλη χαρά των νέων Αμερικανών θαυμαστών του.