Η κάτι σαν selfie της Αζαρένκα με τον Μέσι

Η κάτι σαν selfie της Αζαρένκα με τον Μέσι

Κώστας Τσιακλής 11:41 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 26.07.2023

Η Βικτόρια Αζαρένκα βρέθηκε στο Μαϊάμι και είδε από κοντά της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Πόλος έλξης έχει γίνει η Ίντερ Μαϊάμι λόγω του Λιονέλ Μέσι. Η μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στο MLS έσπασε κάθε ρεκόρ με τα εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας να εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ.

Η Βικτόρια Αζαρένκα βρέθηκε στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Η Λευκορωσίδα τενίστρια, νικήτρια δύο Grand Slam τίτλων, παρακολούθησε το παιχνίδι από πολύ κοντά και δεν έχασε την ευκαιρία να βγει μία φωτογραφία με τον Λιονέλ Μέσι.

Η Αζαρένκα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τη φωτογραφία που έβγαλε δηλώνοντας ενθουσιασμένη. «Η selfie μου με τον Μέσι. Το πρόσωπό μου. Οπουδήποτε πιο κοντά από αυτό, πιθανότατα θα έκλαιγα», ανέφερε στη λεζάντα η Αζαρένκα.

Η ομάδα του Μέσι επιβλήθηκε με 4-0 της Ατλάντα στην πρώτη αγωνιστική για το Leagues Cup, όπου μετέχουν όλες οι ομάδες του MLS και του πρωταθλήματος του Μεξικό. Ο Μέσι πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 13 λεπτά, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Θορ ή Νταρθ Βέιντερ: Αυτός είναι ο νέος πανηγυρισμός του Μέσι (vid)
REST OF THE WORLD

10:00 - 26.07.2023

Θορ ή Νταρθ Βέιντερ: Αυτός είναι ο νέος πανηγυρισμός του Μέσι (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει εντυπωσιάσει από το ντεμπούτο του στην Ίντερ Μαϊάμι και στην αναμέτρηση με την Ατλάντα Γουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη σκόραρε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Ωστόσο στο γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος σταρ έκανε έναν πανηγυρισμό, ο οποίος σχολιάστηκε από πολλούς στα social media.

Η τενίστρια από τη Λευκορωσία έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό της για τον Λιονέλ Μέσι. «Είναι ένας από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών. Είναι μικρόσωμος, τόσο χαριτωμένος», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.