Τουρίστες ρώτησαν τον Ναδάλ αν θεωρεί καλύτερο τον Μέσι ή τον Ρονάλντο

Ράφα Ναδάλ

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Τουρίστες ρώτησαν τον Ναδάλ αν θεωρεί καλύτερο τον Μέσι ή τον Ρονάλντο

Ο Ράφα Ναδάλ συνάντησε δύο τουρίστες στις διακοπές του, όπου τον ρώτησαν για το εάν προτιμάει τον Λιονέλ Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Και οι δύο έχουν κερδίσει πολλά ατομικά και ομαδικά βραβεία και έχουν σπάσει αμέτρητα ρεκόρ. 

Η συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης μαίνεται εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει εύκολη απάντηση. Μάλιστα ο σταρ του τένις Ραφαέλ Ναδάλ αποκάλυψε τις σκέψεις του για το ίδιο. 

Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές και αναρρώνει από τα προβλήματα τραυματισμών, συνάντησε μερικούς θαυμαστές και συμφώνησε να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ωστόσο, ρωτήθηκε απροσδόκητα για το ποιος είναι καλύτερος, ο Μέσι ή ο Ρονάλντο

Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση στο ντιμπέιτ Μέσι εναντίον Ρονάλντο. Και οι δύο παίκτες είναι απίστευτοι, και έχουν καταφέρει και οι δύο απίστευτα πράγματα στην καριέρα τους. Είναι στο χέρι του καθενός να αποφασίσει ποιος πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης. 

«Ο Μέσι είναι καλύτερος παρόλο που είμαι Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων.