Χωριάτικη, κρασί και θάλασσα: Διακοπές στην Πελοπόννησο για τη Μαρία Σάραποβα

Χωριάτικη, κρασί και θάλασσα: Διακοπές στην Πελοπόννησο για τη Μαρία Σάραποβα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:55 - 22.07.2023

Την ομορφιά της Πελοποννήσου απολαμβάνει η πάλαι ποτέ κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, η οποία μοιράστηκε τις στιγμές της στο Instagram

Το καλοκαίρι είναι εδώ κάνοντας αισθητή την παρουσία του με τους καύσωνες που πλήττουν τη χώρα και ο τουρισμός βρίσκεται για μία ακόμα φορά στα ύψη. Μία από τους εκατ. επισκέπτες που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι και η διάσημη πρώην τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, η οποία απολαμβάνει τις ομορφιές της Πελοππονήσου.

Πιο αναλυτικά, η πάλαι ποτέ αθλήτρια που έφτασε στο No1 του ATP μοιράστηκε στιγμές της στο Instagram, από τις διακοπές που πραγματοποιεί στην ευρύτερη περιοχή. Θάλασσα, δείπνο σε παραδοσιακό ταβερνάκι και στιγμές χαλάρωσης περιλάμβαναν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της. 

«Διακοπές μέσα στο καλοκαίρι; Ακόμα μου φαίνεται κάτι καινούργιο. Το αγαπημένο μου (σ.σ. στιγμιότυπο) βρίσκεται στο τέλος» τόνιζε η λεζάντα της ανάρτησης, με την Ρωσίδα να αναφέρεται στη φωτογραφία του συζύγου της, Αλεξάντερ Γκίλκες και του παιδιού τους.

Ένα μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου τένις

Η Μαρία Γιούριεβνα Σαράποβα όπως είναι το πλήρες όνομά της αποτελεί μία από τις κορυφαίες τενίστριες στην ιστορία του αθλήμτος. Η ίδια κέρδισε το Γουίμπλετον για πρώτη φορά το 2004, σε ηλικία μόλις 17 ετών και έπειτα ακολούθησαν το Αμερικανικό Όπεν το 2006, το Αυστραλιανό Όπεν το 2008 και το Ρολάν Γκαρός το 2012 και το 2014. 

Η Σαράποβα αποτελεί μία από τις 10 γυναίκες στην ιστορία του αθλήματος και η μόνη Ρωσίδα που έχει συμπληρώσει το Grand Slam καριέρας, Συνολικά από το τένις (από τουρνουά, διαφημίσεις κλπ) σύμφωνα με το Forbes έχει εισπράξει 325 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στα χρονικά πίσω στην σχετική λίστα μόνο από τα 358 εκατομμύρια δολάρια της Σερένα Ουίλλιαμς.

Η Ρωσίδα τελικά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Φεβρουάριο του 2020, έχοντας κατακτήσει στο σύνολο πέντε Grand Slam.