Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα τένις: Αθλήτρια αποσύρθηκε εξαιτίας κρίσης πανικού και η αντίπαλος πανηγύριζε

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα τένις: Αθλήτρια αποσύρθηκε εξαιτίας κρίσης πανικού και η αντίπαλος πανηγύριζε

Πηνελόπη Παπαδήμου 09:25 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 19.07.2023

Ο αγώνας της Σουάι Ζανγκ με την Κιάρα Τοτ σημαδεύτηκε από την αντιαθλητική συμπεριφορά της τενίστριας από την Ουγγαρία.

Ένα ασύλληπτο σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σουάι Ζανγκ με την Κιάρα Τοτ στη φάση των «32» του Grand Prix της Βουδαπέστης. Ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 5-5 του πρώτου σετ, η κατάσταση ξέφυγε εξαιτίας ενός πόντου.

Η Ζανγκ έστειλε το μπαλάκι στο όριο της πλάγιας γραμμής. Ο επόπτης γραμμών έδειξε άουτ, όπως και η διαιτήτρια του αγώνα. Η Ζανγκ αντέδρασε έντονα αφού θεώρησε ότι το μπαλάκι είχε χτυπήσει πάνω στη γραμμή, οπότε ο πόντος έπρεπε να δοθεί σε εκείνη.

Η Ζανγκ παραπονέθηκε έντονα στη διαιτήτρια του αγώνα αλλά χωρίς να καταφέρει κάτι. Η Κινέζα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του αγώνα και εκείνη τη στιγμή η Τοτ πήγε στο σημείο και «έσβησε» με το πόδι της το σημάδι που είχε αφήσει το χτύπημα της αντιπάλου της.

Η Ζανγκ, που την είδε, άρχισε να της φωνάζει «Περίμενε, περίμενε, κράτησε το σημάδι. Τι κάνεις; Γιατί το κάνεις αυτό;». Η αντίπαλός της απάντησε «Γιατί δημιουργείς προβλήματα».

Η Κινέζα ζήτησε να μπει μέσα στο κορτ γιατρός και στη συνέχεια αποσύρθηκε από τον αγώνα εξαιτίας κρίσης πανικού. Η Κιάρα Τοτ σήκωσε τα χέρια στον αγώνα και πανηγύρισε αμέσως μετά την καθιερωμένη χειραψία.

Η Ζανγκ αποδοκιμάστηκε από το κοινό που βρέθηκε στο κορτ. «Όλες οι προσπάθειες στην προπόνηση ήταν λάθος γιατί όταν θέλεις να χτυπήσεις πιο κοντά στη γραμμή, ακόμη κι αν άγγιξες τη γραμμή είναι άουτ», ανέφερε μετά τον αγώνα η Κινέζα τενίστρια.

Tags: