Ο Μπέκαμ για την μεταγραφή του Μέσι: «Ξύπνησα με ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου, δεν ήταν έκπληξη για μένα»

Μέσι - Μπέκαμ - Βεράτι

i

©PSG

Ο Μπέκαμ για την μεταγραφή του Μέσι: «Ξύπνησα με ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου, δεν ήταν έκπληξη για μένα»

Κώστας Τόπας 11:39 - 04.07.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, εξήγησε πώς έμαθε για την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της Φλόριντα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι εξήγησε για πρώτη φορά πώς έμαθε για την άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα της Φλόριντα πριν από εβδομάδες. Ο πρώην διεθνής της Αγγλίας εξήγησε αναλυτικά στο «Athletic», παραδεχόμενος ότι φυσικά δεν ήταν έκπληξη για τον ίδιο η μεταγραφή του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Πριν από μερικές εβδομάδες ξύπνησα περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου. Σκέφτηκα, "τι συνέβη; Κανονικά δεν λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα... Και ξαφνικά, άκουσα τον Λέο να βγαίνει και να ανακοινώνει ότι έρχεται στο Μαϊάμι. Προφανώς δεν ήταν έκπληξη για μένα», ανέφερε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο πρώην θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει ότι η υπογραφή του Αργεντινού ήταν σχεδόν σαν μια δέσμευση που είχε με τους ντόπιους οπαδούς: «Πάντα έλεγα, από την αρχή, ότι αν είχα την ευκαιρία να φέρω τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι, σε οποιοδήποτε. Ήταν σαν μια υπόσχεση».

Και όταν είχε την ευκαιρία με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα το έκανε: «Λοιπόν, όταν άκουσα ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος, που έχει κερδίσει τα πάντα, που εξακολουθεί να είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ακόμα νέος και συνεχίζει να κάνει αυτό που κάνει, θέλει να παίξει για την ομάδα μου, είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς».