Ο Τζέραρντ μεσολαβεί ώστε η Λίβερπουλ να αποκτήσει τον Μπέλιγχαμ: «Θα πάω εγώ στο Ντόρτμουντ να τον πείσω» (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© intime

Ο Τζέραρντ μεσολαβεί ώστε η Λίβερπουλ να αποκτήσει τον Μπέλιγχαμ: «Θα πάω εγώ στο Ντόρτμουντ να τον πείσω» (vid)

Κώστας Τόπας 13:04 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 22.01.2023

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να δει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να γίνεται κάτοικος «Άνφιλντ».

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι το νέο μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου και σύντομα αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην οποία ανήκει. Οι Βεστφαλοί όμως δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν τόσο εύκολα γνωρίζοντας ότι μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία τους με εκατομμύρια.

Τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον νεαρό χαφ της Ντόρτμουντ, ο οποίος εντυπωσίασε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι «Reds» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπέλιγχαμ, ωστόσο δεν έχουν προσεγγίσει ακόμα το γερμανικό κλαμπ.

Από την πλευρά του πάντως ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ είναι αποφασισμένος να πάει ο ίδιος στη Γερμανία, ώστε να πείσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να πει το πολυπόθητο «ναι» στους «Reds».

«Ο Μπέλιγχαμ θα πρέπει να σκεφτεί ότι οι «κόκκινοι» είναι ένα κλαμπ που συνεχώς εξελίσσεται, ανακαινίζει το Άνφιλντ, έχει βρεθεί σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πάρει πρωτάθλημα, βοηθάει τους παίκτες να βελτιωθούν και στην τελική ας μου στείλει το πρόγραμμά του, να πάω εγώ στο Ντόρτμουντ να βγούμε για ένα δείπνο και να μιλήσουμε! Θέλω να τον δω στη Λίβερπουλ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Stevie».