Μπέλιγχαμ: «Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά για τους Άγγλους παίκτες»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©printscreen

Μπέλιγχαμ: «Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά για τους Άγγλους παίκτες»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ (UNIVERSO REAL MADRID) και το επεισόδιο που αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρθηκε στους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι το απόλυτο must see θέαμα της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και των ευρωπαϊκών γηπέδων και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ (UNIVERSO REAL MADRID) και το επεισόδιο που αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρθηκε στους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Επίσης ο νεαρός μέσος, τόνισε ότι «μέσα από τις εμφανίσεις του θέλει να αλλάξει την κοινή πεποίθηση ότι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν καριέρα εκτός συνόρων».

«Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά για τους Άγγλους παίκτες. Πάντα υπήρχε αυτό το στίγμα, για τους Άγγλους που παίζουν στο εξωτερικό. Νομίζω ότι ο κόσμος πάντα πίστευε ότι δεν έχουμε τα κατάλληλα χαρακτηριστικά γι’ αυτό, οπότε αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που προσπαθώ να αποδείξω ότι είναι λάθος», ανέφερε ο άσος της Ρεάλ.