Συγκλονίζει ο Μπέλιγχαμ: «Το πόδι μου ήταν σχεδόν νεκρό» (vid)

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Photo by Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Συγκλονίζει ο Μπέλιγχαμ: «Το πόδι μου ήταν σχεδόν νεκρό» (vid)

Κώστας Τόπας 08:56 - 18.04.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε για την μεγάλη πρόκριση της Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League και τόνισε τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά από μία συγκλονιστική μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αρχικά οδηγήθηκε στην παράταση και μετά στα πέναλτι (μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας), η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι και απέδειξε για ακόμη μια φόρα γιατί είναι η Βασίλισσα του πλανήτη!

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι και ότι το πόδι του «ήταν ουσιαστικά νεκρό».

«Είναι μια ανακούφιση. Τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι. Έχω παίξει με τη Σίτι στο παρελθόν και σε στραγγίζουν. Το πόδι μου ήταν σχεδόν νεκρό στο τέλος», είπε ο Μπέλιγχαμ στο TNT Sports αφού απέκλεισε τη Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι.

«Είναι πολύ δύσκολο. Είναι συνεχώς με την μπάλα και δεν σταματούν να κινούνται. Οι περισσότερες ομάδες θα είχαν καταρρεύσει όταν ήταν έτσι, αλλά κρατήσαμε πολύ καλά. Δεν θα ονειρευόμουν ποτέ να ξεκινήσω τον χρόνο μου στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως ελπίζω να υπάρξουν πολλές άλλες τέτοιες νύχτες», πρόσθεσε ο Άγγλος.

«Σήμερα ήταν θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να το δεις ως ευθύνη, όχι ως πίεση αν θέλεις να παίξεις για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης», πρόσθεσε ο Μπέλιγχαμ, ο οποίος είχε τον αδερφό του στις εξέδρες να τον παρακολουθεί να παίζει.

«Ήταν πολύ ωραία. Ο αδερφός μου ήταν εδώ και ήταν η πρώτη φορά που με είδε να παίζω για τη Ρεάλ», κατέληξε ο Άγγλος αστέρας των «μερένχες».