Ηρωας στα 40 του ο Μπεν Φόστερ: Απέκρουσε πέναλτι στο 97' και οδηγεί τη Ρέξαμ του Ρέινολντς στη League Two (vid)

Μπεν Φόστερ

i

PrtScr

Ηρωας στα 40 του ο Μπεν Φόστερ: Απέκρουσε πέναλτι στο 97' και οδηγεί τη Ρέξαμ του Ρέινολντς στη League Two (vid)

Κώστας Τόπας 08:23 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 11.04.2023

Ο 40χρονος Μπεν Φόστερ έγινε γι' ακόμη μία φορά ο ήρωας της Ρέξαμ, καθώς απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νοτς Κάουντι και χάρισε στην ομάδα του γνωστού ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς ένα πολύτιμο τρίποντο για την άνοδο στην League Two.

Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι δίνουν μάχη σώμα με σώμα για την άνοδό τους στη League Two (τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας) και ήδη έφτασαν τον τριψήφιο αριθμό βαθμών. Ωστόσο, μόνο μία ομάδα θα πάρει την απευθείας άνοδο. Την Δευτέρα (10/04) η Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς έκανε το πρώτο βήμα καθώς επικράτησε 3-2 της Νοτς Κάουντι σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος πέρα από τον 40χρονο Μπεν Φόστερ, ο οποίος είχε βάλει τέλος στην καριέρα του το 2022, αλλά ο γνωστός ηθοποίος Ράιαν Ρέινολντς, τον έπεισε να αγωνιστεί για λογαριασμό των Ουαλών, πριν από μερικές εβδομάδες και εκείνος τον αποζημίωσε με τον καλύτερο βαθμό.

Η Νοτς Κάουντι κέρδισε πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με την Ρέξαμ και ο Φόστερ κατάφερε να το αποκρούσει, χαρίζοντας την το τρίποντο στην ομάδα του και μαζί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την άνοδο στη League Two. Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς συνεχίζει να γράφει ιστορία με χρυσά γράμματα. Αλλωστε από τη μέρα που ο γνωστός ηθοποιός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, έχει γυριστεί ντοκιμαντέρ για την ιστορία του συλλόγου.