Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι σπάνε όλα τα ρεκόρ, αλλά μόνο μία θα πάρει την άνοδο σίγουρα

Ρέξαμ - Νοτς Κάουντι

i

©Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι σπάνε όλα τα ρεκόρ, αλλά μόνο μία θα πάρει την άνοδο σίγουρα

Sportal newsroom 22:43 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:44 - 29.03.2023

Η Ρέξαμ και η Νοτς Κάουντι πάνε να σπάσουν όλα τα ρεκόρ στη National League, αλλά μόνο μία θα πάρει την άνοδο σίγουρα.

Ποιος είπε ότι μόνο η Premier League είναι το μοναδικό ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην Αγγλία; Στη National League η Ρέξαμ και η Νοτς Κάουντι είναι ισόβαθμες με 97 βαθμούς στις δύο πρώτες θέσεις και κυνηγούν την άνοδο στη League Two

Οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν έχουν βαλθεί να σπάσουν όλα τα ρεκόρ της κατηγορίας με εφτά αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος. Η Νοτς Κάουντι έχει 41 αγώνες σε αντίθεση με την ουαλική ομάδα που έχει 39, πράγμα που σημαίνει ότι η Ρέξαμ έχει ένα πλεονέκτημα για την άνοδο. Δεν σας είπαμε και το καλύτερο. Σε τρεις αγωνιστικές οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι στην Ουαλία. 

Ποια είναι όμως τα ρεκόρ που μπορεί να σπάσουν οι δύο ομάδες; Αρχικά ο λόγος γίνεται για τους περισσότερους βαθμούς (105), με τους δύο συλλόγους να θέλουν εφτά πόντους για να το καταφέρουν. Το δεύτερο ρεκόρ είναι για τις περισσότερες νίκες (31), με τη Νοτς Κάουντι να έχει 29 και τη Ρέξαμ 30. Το τρίτο είναι για τα περισσότερα γκολ (103) με την Κάουντι να έχει 103 και η ουαλική ομάδα 100. Το ρεκόρ αυτό μάλιστα έχει ήδη ισοφαριστεί.

Τέλος ο λόγος γίνεται για τα περισσότερα γκολ από έναν παίκτη (40). Εκεί ο Μακόλεϊ Λόνγκσταφ της Νοτς Κάουντι έχει βρει δίχτυα ήδη σαράντα φορές. Μετά από όλα αυτά τα ρεκόρ που πιθανώς θα σπάσουν, μόνο μία θα πάρει το απευθείας εισιτήριο για την League Two, ενώ η άλλη θα πρέπει να περάσει από τα playoffs.