Μπενράχμα: «Πρέπει να ξεχάσουμε τον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη στο Λονδίνο»
i

©intime

Μπενράχμα: «Πρέπει να ξεχάσουμε τον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη στο Λονδίνο»

Δημήτρης Χούπης 18:03 - 08.11.2023

Ο Αλγερινός μέσος της Γουέστ Χαμ μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με τον προηγούμενο μεταξύ τους αγώνα, ενώ έκανε λόγο και στον κόσμο των «σφυριών».

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Οι δύο ομάδες παίζουν για τη νίκη η οποία θα τους φέρει κοντά στην πρώτη θέση, αλλά και στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Αλγερινός μέσος των «σφυριών», ο Σαΐντ Μπενράχμα σχολίασε ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει αρκετά από το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό για να πάρουν τη νίκη. Ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως είναι αρκετά αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τον κόσμο της λονδρέζικης ομάδας ανέφερε ότι τους δίνει έξτρα κίνητρο, όταν παίζουν εντός έδρας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλγερινός: 

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το τι πρέπει να αλλάξουν σε σχέση με τον αγώνα στο Καραϊσκάκης: 

«Στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν παίξαμε το παιχνίδι που συνήθως μπορούμε να παίξουμε και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Πρέπει να ξεχάσουμε εκείνο το ματς και να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ξέρουμε ότι μερικές φορές αυτά τα παιχνίδι είναι σκληρά και η εικόνα μας στον προηγούμενο αγώνα δεν ήταν καλή. Αλλά πρέπει να έχουμε πίστη στις ικανότητές μας και να είμαστε αισιόδοξοι για το εντός έδρας ματς. 

Νομίζω είμαστε έτοιμο για την Πέμπτη. Πρέπει να βελτιώσουμε ό, τι κάναμε λάθος στον προηγούμενο αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε στην Ευρώπη τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. 

Πρέπει μόνο να φέρουμε θετική ενέργεια και νομίζω ότι θα την έχουμε, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας μπροστά στους οπαδούς μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι στην Ελλάδα και να πούμε ότι δεν ήταν και το καλύτερό μας και πλέον μπορούμε να μπούμε στον ίσιο δρόμο». 

Για τους οπαδούς: 

«Οι οπαδοί μας είναι σίγουρα ο 12ος παίκτης μας. Όταν έρχεσαι στο γήπεδο, βλέπεις πόσο μεγάλο είναι και πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας. Για τους φιλοξενούμενους είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούν. Μπορώ να θυμηθώ τον αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη για τη φάση των «16». Ο θόρυβος εκείνη την ημέρα ήταν τρομερός. Το ίδιο συνέβαινε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδι που έχουμε παίξει. 

Όταν αυτοί οι οπαδοί μας δίνουν στήριξη και θετική ενέργεια, μας δίνει κίνητρο να είμαστε καλύτεροι, αλλά και περισσότερη ενέργεια. Μας βοηθάνε, δίνοντάς μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε».