Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτησή του Μπενζεμά!

Καρίμ Μπενζεμά

i

© prtscr

Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτησή του Μπενζεμά!

Sportal newsroom 21:48 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 06.06.2023

Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ είναι και επίσημα πλέον ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Την Κυριακή (04/06) ο Καρίμ Μπενζεμά γνωστοποίησε στους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «μερένχες», με την διοίκηση των Μαδριλένων να κάνει αποδεκτό το αίτημα και να ανακοινώνει το τέλος του 35χρονου Γάλλου στράικερ. Μαζί του έπαψε πλέον υπάρχει και το θρυλικό «BBC» (σ.σ Μπενζεμά, Μπέιλ, Κριστιάνο) το οποίο έγραψε ιστορία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Την Τρίτη (06/06) προγραμματίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Μπενζεμά, μέσω της οποίας, ο Γάλλος αστέρας είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του αλλά και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στα 14 χρόνια παρουσίας του στους «μερένχες», ενώ την ίδια μέρα ανακοινώθηκε επίσημα από την Αλ Ιτιχάντ.

«Ο Μπενζεμά είναι εδώ. Ένας νέος τίγρης θα βρυχηθεί. Καλωσήρθες στην Ιτιχάντ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στο τιτίβισμα... καλωσορίσματος προς τον Γάλλο άσο, το οποίο συνόδευσε με ένα βίντεο από την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των Μαδριλένων απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, το συμβόλαιο που προσέφερε η Αλ Ιτιχάντ στον επιθετικό της «βασίλισσας» τον καθιστά αυτόματα μέσα στους τρεις πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου, με την αμοιβή του να φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ ανά σεζόν συν ένα μπόνους 20 εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό να εργαστεί ως πρεσβευτής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, το οποίο η Σαουδική Αραβία διεκδικεί να φιλοξενήσει.