Ο Αουάτ αντέδρασε στο μήνυμα του Μπενζεμά για τη Γάζα: «Είσαι ένας μεγάλος πουτ@@@ς γιος»

Μπενζεμά - Αουάτ

i

© Intime

Ο Αουάτ αντέδρασε στο μήνυμα του Μπενζεμά για τη Γάζα: «Είσαι ένας μεγάλος πουτ@@@ς γιος»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:50 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 16.10.2023

Πρόσφατα ο Καρίμ Μπενζεμά θέλησε να εκφράσει την στήριξή του προς τον κόσμο της Παλαιστίνης, ωστόσο αυτό όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στον Ντουντού Αουάτ.

Ο πόλεμος μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ είναι το σημείο αναφοράς των τελευταίων ημερών στον πλανήτη, με τον κόσμο να παίρνει θέση μέσω των social media. Πολιτικά μηνύματα είδαμε φυσικά και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έδειξε την στήριξή του στους κατοίκους της Γάζας και προς τον λαό της Παλαιστίνης

«Όλες μας οι προσευχές για τους κατοίκους της Γάζας που είναι για άλλη μια φορά είναι θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών που δεν λυπούνται γυναίκες ή παιδιά», ανέφερε σε ανάρτηση του ο Γάλλος ποδοσφαιριστής. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, ωστόσο αυτό δεν άρεσε καθόλου όπως φάνηκε στον Ντουντού Αουάτ

Συγκεκριμένα ο 45χρονος πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Μαγιόρκα, Λα Κορούνια και Μακάμπι Χάιφα έδειξε τον εκνευρισμό του και μέσω του twitter έγραψε σε πολλές γλώσσες, «Είσαι ένας μεγάλος πουτ@@@ς γιος».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υποστήριξη για την Παλαιστίνη μέσω των social media έχουν δείξει κι άλλοι παίκτες εκτός από τον Μπενζεμά, όπως οι: Μούκταρ Ντιαχάμπι, Χακίμ Ζιγές, Μοχάμεντ Ελνένι, Αχμέντ Αμπντέλ Καντέρ, Μούσα Αλ-Τααμαρί, Ζακαρία Αμπουκλάλ, Αλιού Ντιένγκ και Νουσαΐρ Μαζράουι.