Μπέος για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έγινε – Ρίχνω την ευθύνη και στον συμπαίκτη του» (vid)

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έγινε – Ρίχνω την ευθύνη και στον συμπαίκτη του» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:57 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 13.04.2023

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΤ για τη συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού μιας ανήλικης στο Κολωνάκι για την οποία έχει προφυλακιστεί ως ύποπτος 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» για τη συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού μιας ανήλικης στο Κολωνάκι για την οποία έχει προφυλακιστεί ως ύποπτος 33χρονος ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος, ο οποίος αποπέμφθηκε μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης,

Αναφερόμενος στην υπόθεση που είναι σε εξέλιξη με τη απολογία του ποδοσφαιριστή της Super League ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας δήλωσε έκπληκτος. «Πέσαμε από τα σύννεφα. Είναι πατέρας τριών παιδιών, οικογενειάρχης έβγαινε με τα παιδάκια του έξω». 

«Η πρεσβεία του Ισραήλ του έβαλε δικηγόρο. Σήμερα έχει την απολογία. Ρίχνω την ευθύνη και στον συμπαίκτη του που ήταν μαζί» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, ανακοινώνοντας ότι προτίθεται να διακόψει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.