Μπέος: «Να τους βάλει στο σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 - Αν μπει ένας παραπάνω από 400 κλείνω τα φώτα»

Αχιλλέας Μπέος

i

Αχιλλέας Μπέος/ ©Intime

Μπέος: «Να τους βάλει στο σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 - Αν μπει ένας παραπάνω από 400 κλείνω τα φώτα»

Sportal newsroom 20:00 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 25.04.2023

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στις αναφορές του Στέργιου Αντωνίου για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 10.000 φιλάθλους, επιμένοντας στην δική του πρόταση με 400 προσκλήσεις.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο Sport Fm και έδωσε απαντήσεις για τις αναφορές του Στέργιου Αντωνίου για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 10.000 φιλάθλους. 

Αναλυτικά ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε σήμερα (25/4) ότι στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κάνανε σκέψεις για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στον Βόλο με 10.000 φιλάθλους. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μια πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα είναι στις 24 Μαΐου. Παρόλα αυτά έχει προταθεί ο τελικός να γίνει στις 19 Μαΐου με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να είναι κοντά σε συμφωνία.

Κάπως έτσι ο Δήμαρχος του Βόλου με δηλώσεις του στον Sport FM ανέφερε ότι όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν έχει κάνει για να σταματήσει τα επεισόδια που γίνονται κατά τη διάρκεια των χρόνων στους τελικούς. Έδωσε παράδειγμα μάλιστα τον τελικό του 2019, όταν είχε γίνει στο ΟΑΚΑ με ελάχιστες προσκλήσεις και τελικά είχαν γίνει φασαρίες. 

«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο. Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται τα επεισόδια και όλα αυτά; Να μην μπορούμε να δούμε έναν αγώνα γιορτή με 30 χιλ. κόσμο, τι έχουμε κάνει για να αποτρέψουμε αυτούς τους αληταράδες να μην είναι στο γήπεδο;», ανέφερε αρχικά και συνέχισε. 

«Έγινε τελικός κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ και πλακώθηκαν στο γήπεδο. Βγαίνει ο Αντωνίου και λέει ο τελικός να γίνει με 10 χιλιάδες. Να τους πάρει στο σπίτι του ο Αντωνίου… Ποια ομοσπονδία παγκοσμίως ρωτάει τις ομάδες και τους προπονητές πότε θέλουν να παίξουν, είναι τρομερό, αλλάζουν ημερομηνίες συνεχώς. Δηλαδή ότι θέλουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα γίνει; Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Ενώ στο τέλος κατέληξε λέγοντας: «Την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ για το πού θα πάνε οι προσκλήσεις, θα πρέπει να μας φέρει λίστα με τα ονόματα τους».