Ο Μπέος έχει απαγορεύσει εδώ και μήνες την παρουσία οπαδών του Άρη στο Πανθεσσαλικό: «Δεν μπορούν να έρθουν, κλειστές θα είναι οι θύρες»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Ο Μπέος έχει απαγορεύσει εδώ και μήνες την παρουσία οπαδών του Άρη στο Πανθεσσαλικό: «Δεν μπορούν να έρθουν, κλειστές θα είναι οι θύρες»

Sportal newsroom 12:32 - 13.03.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε πάρει θέση λίγους μήνες νωρίτερα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, την έδρα της αναμέτρησης και για τους φιλάθλους του Άρη.

Το πρωί της Τετάρτης (13/03) διεξήχθη η κρίσιμη σύσκεψη για την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού κι Άρη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δύο ομάδες, η ΕΠΟ και η Αστυνομία. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο, πράγμα που σημαίνει ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Betsson θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό του Βόλου!

Επιπλέον, η ΕΠΟ ανέφερε ότι το θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα μετά τα ματς της Εθνικής, με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro. Οπότε, παραμένει ανοιχτό το τι θα γίνει με τον κόσμο. Πριν από μερικούς μήνες, ο Αχιλλέας Μπέος είχε πάρει θέση για την έδρα του τελικού, τα εισιτήρια για τους φιλάθλους και τους όρους  για την διεξαγωγή της εν λόγω αναμέτρησης.

«Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο Άρης πριν από τρία χρόνια ήρθε εδώ και δημιουργήθηκαν επεισόδια από τους οπαδούς του. Όλες οι ομάδες που ήρθαν εδώ, έκαναν ζημιές στο γήπεδο. Κάποιοι λίγες ζημιές, κάποιοι άλλοι πολλές. Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι πλήρωσαν τις ζημιές. Ολοι εκτός από τον Άρη. Ο Καρυπίδης αυτή η μεγάλη αντρούκλα δεν αναγνωρίζει τις ζημιές που έκαναν οι οπαδοί του Άρη. Πήγαμε για το γαμώτο στα δικαστήρια και ζητήσαμε να πληρωθούν οι ζημιές. Δεν έπρεπε να τα πληρώσει;

Έτσι ξεκινούν τα playouts: Αυτή είναι η οριστική βαθμολογία μετά την απόρριψη της έφεσης του Βόλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:48 - 13.03.2024

Έτσι ξεκινούν τα playouts: Αυτή είναι η οριστική βαθμολογία μετά την απόρριψη της έφεσης του Βόλου

Η έφεση που άσκησε ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος κατά της πρωτόδικης απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για τη ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τεττέι απορρίφθηκε κι ως εκ τούτου το ματς κατακυρώνεται και τυπικά υπέρ της Κηφισιάς. Αυτή είναι η βαθμολογία των ομάδων στα playouts.

Δεν τα πλήρωσε και δυστυχώς έφυγαν σαν κλέφτες. Το στάδιο είναι του Δήμου. Μιλάμε για ένα ποσό κοντά στις 32.000 ευρώ. Αμφισβητεί κανείς πως αυτές τις ζημιές τις έκαναν οι φίλαθλοι του Άρης. Όχι. Εμείς δεν έχουμε απωθημένα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως οι οπαδοί του Άρη δεν μπορούν να έρθουν στον Βόλο. Κλειστές θα είναι οι θύρες. Εάν κάποιοι πάρουν εισιτήρια από εδώ, από φιλάθλους του Βόλου, θα είμαι εγώ στην πόρτα για να ελέγχω την είσοδο του κάθε ενός. Μέχρι την έναρξη του αγώνα θα είμαι εκεί. Δεν θέλω φιλάθλους του Άρη. Να μην έρθουν καθόλου. Τελείωσε το θέμα. Θα μπουν όσοι έχουν διαρκείας», είχε πει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Βόλου στο «Metropolis95.5».