Μπέος: «Τη μία τετραετία επιλέγει ο Μελισσανίδης πρόεδρο στην ΕΠΟ και την άλλη ο Σαββίδης - O Γκαγκάτσης θα είναι ο επόμενος»

Ο Αχιλλέας Μπέος και οι Σαββίδης - Μελισσανίδης

Μπέος: «Τη μία τετραετία επιλέγει ο Μελισσανίδης πρόεδρο στην ΕΠΟ και την άλλη ο Σαββίδης - O Γκαγκάτσης θα είναι ο επόμενος»

Sportal newsroom 23:09 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 16.11.2023

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο ίδιος τόνισε πως αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για μία ακόμα φορά οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος προκάλεσαν αίσθηση, με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Βόλος να αναφέρεται στην προεδρία της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, αφού αυτό προκύπτει από συμφωνία μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πιο αναλυτικά, στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98.6, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως οι τετραετίες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στους δύο άντρες. Την μία επιλέγει ο πρώτος το στέλεχος της ΕΠΟ και την επόμενη ο άλλος. 

«Δεν υπάρχει θέμα υποψηφιότητας του κ. Γκαγκάτση. Ο κ. Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Είναι θέμα συμφωνίας και οι συμφωνίες των ανθρώπων μεταξύ των οποίων έχουν γίνει, τηρούνται κατά γράμμα. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Σαββίδη και Μελισσανίδη, τη μία τετραετία να επιλέγει ο ένας τον πρόεδρο της ΕΠΟ και την άλλη ο δεύτερος», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος.

Η... σπόντα του Πογέτ για την κλειστή εξέδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ρώτησε και απάντησε μόνος του
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:28 - 16.11.2023

Η... σπόντα του Πογέτ για την κλειστή εξέδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ρώτησε και απάντησε μόνος του

Ο Γκουστάβο Πογέτ είπε πολλά. Και μεταξύ αυτών που είπε, έκανε ξεκάθαρο ότι διαφωνεί με μια σειρά από αποφάσεις της ΕΠΟ. Συμπεριλαμβανομένης εκείνης της κλειστής εξέδρας στο γήπεδο της Νέας Φιλάδελφειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του o Κυριάκος Θωμαϊδης, στην ιστοσελίδα, dikisports.blogspot.com, o Mάκης Γκαγκάτσης ετοιμάζεται να καταθέσει υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές. Ο ίδιος, σύμφωνα με το άρθρο, φέρεται να έχει ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη εκφράζοντας την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του.