Η... σπόντα του Πογέτ για την κλειστή εξέδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ρώτησε και απάντησε μόνος του
i

© Intime

Η... σπόντα του Πογέτ για την κλειστή εξέδρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ρώτησε και απάντησε μόνος του

Sportal newsroom 18:28 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 16.11.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ είπε πολλά. Και μεταξύ αυτών που είπε, έκανε ξεκάθαρο ότι διαφωνεί με μια σειρά από αποφάσεις της ΕΠΟ. Συμπεριλαμβανομένης εκείνης της κλειστής εξέδρας στο γήπεδο της Νέας Φιλάδελφειας.

Έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση για το «πέταλο» της «OPAP Arena» και το γεγονός πως ήταν κλειστό στο ματς απέναντι στην Ολλανδία. Ήταν μια είδηση που έκανε τον γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο. Απόρησαν αρκετοί ακόμα και στο εξωτερικό γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι και σε ένα νέο γήπεδο δε δίνεται το δικαίωμα στον κόσμο να βρεθεί εκεί.

Και στερεί από την Ελλάδα το δικό της δικαίωμα: να έχει τη στήριξη ακόμα περισσότερων φιλάθλων. Για τον Γκουστάβο Πογέτ και τους ποδοσφαιριστές του ήταν μια εικόνα που δεν τους άρεσε. Και το είχαν σχολιάσει τότε. Και φαίνεται πως τους πείραξε.

Πως το καταλαβαίνεις; Το καταλαβαίνεις από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ουρουγουανός προπονητής το επανέφερε σήμερα στις δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν από την έναρξη της προπόνησης. Δε μίλησε μόνο για το μέλλον του και για το... νοίκι που έχει πληρώσει ο Πογέτ. Αλλά είπε κάποια πράγματα που μπορεί να πέρασαν στα ψιλά, πλην όμως έχουν τη σημασία τους. Για τη γενικότερη λειτουργία και το πως εκείνος αντιλαμβάνεται κάποιες κινήσεις της Ομοσπονδίας.

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;
EURO

09:11 - 15.11.2023

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και με τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 κι εύλογη ερώτηση όλων είναι αν το «πέταλο» της OPAP Arena θα είναι αυτή τη φορά ανοικτό για να φιλοξενήσει τους Έλληνες φιλάθλους.

Και μέσα σε αυτά; Αναφέρθηκε και στην κλειστή εξέδρα που είδαμε στο ματς με την Ολλανδία και την οποία θα δούμε και την Τρίτη με τη Γαλλία. Καθώς η ΕΠΟ δεν έχει κυκλοφορήσει εισιτήρια για τις θύρες πίσω από τη μία εστία.

«Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι». Ο Πογέτ ρώτησε μόνος του και απάντησε μόνος του. Και έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του στο ότι δεν μπορεί να απολαύσει ένα γεμάτο γήπεδο, χωρίς να αντιλαμβάνεται το γιατί. Ούτε να το καταλαβαίνει.