Την Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση του Βόλου, δεν επηρεάζει την κλήρωση των Play out

Αχιλλέας Μπέος

i

© Glomex

Την Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση του Βόλου, δεν επηρεάζει την κλήρωση των Play out

Κώστας Τόπας 14:04 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 04.03.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε έφεση για την αποβολή του στο ματς με την Κηφισιά, με την εκδίκαση να ορίζεται για την Τετάρτη (06/03, 16:00)

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας (04/03) γνωστοποίησε την απόφαση για την ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι, στο παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Σύμφωνα με τα όσα τονίζονται στην ανακοίνωσε, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς με 3-0. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω αγώνας είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα, ενώ η ΠΑΕ Βόλος και ο Αχιλλέας Μπέος έχουν το δικαίωμα της έφεσης.

Παράλληλα, στον Αχιλλέα Μπέο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ Βόλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ!

Βόλος κι Αχιλλέας Μπέος κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, όχι για την υπόθεση Τετέι, αλλά για την αποβολή του στο ίδιο ματς, για την υβριστική συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Πουλικίδη.

Η εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων προγραμματίστηκε την Τετάρτη (6/3, 16:00). Ετσι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η κλήρωση των Play out όπου και συμμετέχουν Βόλος και Κηφισιά, αφού η παραπάνω εξέλιξη δεν επηρεάζει τον αριθμό των εντός έδρας αγώνων τους αφού αμφότερες έχουν μειονέκτημα (3 μέσα-4 έξω).

Από την άλλη όμως, η διοργανώτρια αρχή δεν θα προχωρήσει, όπως φαίνεται, σε επικύρωση της βαθμολογίας που αφορά τις θέσεις 7-14.