Μπερνάρ για τον θρίαμβο στη Μασσαλία: «Δε φοβήθηκα και δεν έχασα την πίστη μου»

Μπερνάρ

i

Μπερνάρ/ ©Intime

Μπερνάρ για τον θρίαμβο στη Μασσαλία: «Δε φοβήθηκα και δεν έχασα την πίστη μου»

Ο Μπερνάρ μίλησε για την μεγαλειώδη πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν φοβήθηκε για την κατάληξη του αγώνα.

Περιχαρής ήταν ο Μπερνάρ στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Champions League κόντρα στην Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ». Ο Βραζιλιάνος άσος των «πράσινων», που εκ των διακριθέντων στον αγώνα με τους Μασσαλούς κι ήταν κι εύστοχος στη διαδικασία των πέναλτι ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλη η ομάδα πίστευε στην πρόκριση και πως δεν φοβήθηκε στιγμή ακόμα κι όταν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπερνάρ: 

Για την μεγάλη πρόκριση: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παρά το 1-0 της Λεωφόρου./ Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, να περάσουμε και αυτό το εμπόδιο. Βεβαίως τώρα ακολουθεί η Μπράγκα και θα έλεγα ότι είναι ο τρίτος τελικός ενώ δεν έχουμε καλά - καλά ξεκινήσει ακόμα τη σεζόν (σ.σ γέλια).»

Για το πως αισθάνονται: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όλοι στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ερχονται και τα παιχνίδια με την Μπράγκα. Να ξέρετε ότι είναι εν γνώσει μας ότι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και στον επόμενο αγώνα πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα απ' ότι κάναμε στη Μασσαλία. Βέβαια αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος καταφέραμε να προκριθούμε».

Για το αν πίστευαν στο 2-0 ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση: «Φυσικά και το πιστεύαμε ακόμα και όταν η Μαρσέιγ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Δε χάσαμε την πίστη μας ποτέ. Ξέραμε ότι με ένα γκολ θα αλλάξουμε και πάλι τα δεδομένα και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν φοβηθήκαμε. Την θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Στο δεύτερο παίξαμε με εμπιστοσύνη, με αυτοπεποίθηση, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Ήμασταν σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε για να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε την ικανότητά μας και την ποιότητά μας».