Επιμένει να αποχωρήσει από τη Σίτι ο Μπερνάρντο - Ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να κινηθεί γρήγορα

Μπερνάρντο Σίλβα

i

©Photo by Tom Flathers/Manchester City FC via Getty Images/Ideal Images

Επιμένει να αποχωρήσει από τη Σίτι ο Μπερνάρντο - Ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να κινηθεί γρήγορα

Δημήτρης Χούπης 09:53 - 15.07.2023

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα όπως φαίνεται επανέρχεται για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, θέλοντας παράλληλα να ασκήσει πίεση στην Παρί Σεν Ζερμέν που όλο το καλοκαίρι καραδοκεί για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. 

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo ο 28χρονος έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του, ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στόχος του, σύμφωνα με το δημοσίευμα. είναι να μετακινηθεί στην Ισπανία για χάρη της Μπαρτσελόνα, από την οποία μάλιστα ζήτησε να κινηθεί γρήγορα. Ενώ ο ίδιος λέγεται ότι θα ασκήσει πίεση για να φύγει από την ομάδα. 

Την ίδια ώρα η ομάδα του Μάντσεστερ είχε προτείνει νέο συμβόλαιο στον Πορτογάλο, δείχνοντάς του πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει. 

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Το αστέρι που ονειρευόταν να παίξει στη Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

13:35 - 11.07.2023

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Το αστέρι που ονειρευόταν να παίξει στη Λίβερπουλ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ένας παίκτης, ο οποίος συνέλαβε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα ο Βέλγος σταρ είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είναι υποστηρικτής της Λίβερπουλ από πολύ μικρή ηλικία.

Παράλληλα εκτός από την Μπαρτσελόνα στο «κόλπο» της απόκτησής του είναι η Αλ Χιλάλ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση 87 εκατομμυρίων ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν από τη δική της μεριά έχει κάνει κρούση στην αγγλική ομάδα, έχοντας δεχτεί ήδη το πρώτο «όχι». 

Στη Μάντσεστερ Σίτι εκτός από τον Μπερνάρντο έχουν στο μυαλό τους και την αποχώρηση του Κάιλ Γουόκερ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου και οι δύο ομάδες έχουν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του στη Γερμανία. Ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι από την Μπάγερν και ακούει στο όνομα του Μπεντζαμίν Παβάρ