Μπήκαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Κάλενς και ο Πισάρο, φεύγει από 1η Γενάρη ο Μουκουντί

Μπήκαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Κάλενς και ο Πισάρο, φεύγει από 1η Γενάρη ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 15:26 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 28.12.2023

Επέστρεψαν στους κανονικούς ρυθμούς δουλειάς στα Σπάτα τόσο ο Κάλενς, όσο και ο Πισάρο, ενώ στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως ο Μουκουντί θα ενσωματωθεί από την Πρωτοχρονιά στην αποστολή του Καμερούν

Πρώτα ήταν ο Νορντίν Άμραμπατ, μετά ακολούθησε ο Ορμπελίν Πινέδα και σήμερα ήταν η σειρά του Άλεξ Κάλενς και του Ροντόλφο Πισάρο να επιστρέψουν σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων στην ΑΕΚ. Τόσο ο Περουβιανός στόπερ όσο και ο Μεξικανός χαφ, ξεπέρασαν το πρόβλημα που τους ταλαιπώρησε και είναι ξανά στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. 

Ειδικά η επιστροφή του Κάλενς είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Αργεντινό τεχνικό. Και αυτό διότι θα χάσει τον Αρολντ Μουκουντί ήδη από την Πρωτοχρονιά. Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν πως ο Καμερουνέζος στόπερ θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το κύπελλο εθνών Αφρικής, από την πρώτη του Γενάρη. Κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του Κάλενς, λύνει κάπως τα χέρια του Αλμέιδα στις θέσεις των στόπερ. 

Όσο για περαιτέρω... επιστροφές, ο Αργεντινός περιμένει τις επόμενες μέρες καλά μαντάτα και από τον Πόνσε και από τον Σιντιμπέ αλλά και από τον Στάνκοβιτς. Είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε με βάση το πρόγραμμα που έχει βγάλει ο Αλμέιδα, για τους παίκτες της ΑΕΚ δεν προβλέπεται ρεπό τις επόμενες μέρες και θα περάσουν και παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στα Σπάτα με προπόνηση. 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης