Ο Φερνάντες έγινε ήδη από σήμερα, η (πρώτη) χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ

Φερνάντες

i

Πάολο Φερνάντες/©intime

Ο Φερνάντες έγινε ήδη από σήμερα, η (πρώτη) χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 15:18 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 28.12.2023

Μετά από περίπου έξι μήνες, ο Φερνάντες επέστρεψε σήμερα στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ

Φαίνεται πως το έχει η μοίρα του Πάολο Φερνάντες, να αποτελεί για την ΑΕΚ μια χειμερινή προσθήκη. Πέρυσι φόρεσε Γενάρη για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Παρότι είχε αποκτηθεί ήδη από τον Σεπτέμβρη. Τώρα θα φορέσει και πάλι για πρώτη φορά την φανέλα της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, μέσα στο Γενάρη. Και αυτό διότι ήδη από σήμερα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε μετά από σχεδόν έξι μήνες, στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. 

Ο αριστερός μπακ που ψάχνει η ΑΕΚ και η περίπτωση του Γιαννούλη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:40 - 28.12.2023

Ο αριστερός μπακ που ψάχνει η ΑΕΚ και η περίπτωση του Γιαννούλη

Η ΑΕΚ δεν έχει βγει στην χειμερινή μεταγραφική αγορά για αριστερό μπακ επειδή θα χάσει τους δυο Ιρανούς για κάποιο διάστημα, αλλά για πιο... σημαντικό λόγο ενώ η περίπτωση του Γιαννούλη δείχνει και τι ακριβώς ψάχνει

Ο Φερνάντες είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια των διακοπών του, τον περασμένο Ιούνιο. Τις τελευταίες ημέρες στα Σπάτα είχε ανεβάσει πολύ στροφές στην δουλειά που έκανε. Και σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό σημαίνει πως πλέον μετρά αντίστροφα, για να επιστρέψει και στην αγωνιστική δράση και να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Προφανώς μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Φερνάντες θα χρειαστεί τον χρόνο του για να ξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό. Παρόλα αυτά έχει τεράστια σημασία το γεγονός πως ιατρικά είναι πλέον 100% έτοιμος για να φορτσάρει. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως πλέον μέρα με την ημέρα θα κερδίζει το χαμένο έδαφος και θα διεκδικεί την επιστροφή του.