Πρώτος στόχος της Νάπολι ο Ματσόκι, που έχει ακουστεί για την ΑΕΚ

Πρώτος στόχος της Νάπολι ο Ματσόκι, που έχει ακουστεί για την ΑΕΚ

Sportal newsroom 18:26 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 27.12.2023

Η Νάπολι φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει δικό της τον Πασκουάλε Ματσόκι της Σαλερνιτάνα, ο οποίος έχει «παίξει» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν έχει επιβεβαιώσει τα ιταλικά δημοσιεύματα περί κρούσης στην Σαλερνιτάνα για τον Πασκουάλε Ματσόκι. Ούτε όμως το διέψευσε και έμεινε στο «ουδέν σχόλιο» και αυτό είναι κάτι προφανώς έχει την σημασία του.

Όπως φυσικά σημασία έχει και το πόσο περίπλοκη είναι έτσι κι αλλιώς μια τέτοια υπόθεση, για έναν ποδοσφαιριστή που αφενός δεσμεύεται με συμβόλαιο και παίζει βασικός στην ομάδα του στο Καμπιονάτο. Και μάλιστα, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς η ΑΕΚ -αν τελικά όντως ενδιαφέρεται- δεν είναι η μόνη...

Συγκεκριμένα, η Νάπολι αναζητά έναν δεξιό μπακ, που θα είναι η εναλλακτική επιλογή του Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο και έχει ψηλά στη λίστα της, την περίπτωση του Πασκουάλε Ματσόκι.

Μάλιστα, οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι οι «παρτενοπέι» πιέζουν για την αγορά του, προσφέροντας το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά οι «βυσσινί» ζητούν 4 εκατ. ευρώ και δεν δείχνουν διάθεση να μπλέξουν με... παζάρια.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, με τον Ματσόκι να αποτελεί τον πρώτο στόχο των ανθρώπων της Νάπολι. Κάτι το οποίο δείχνει ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση για την ΑΕΚ.