Ο «άνεργος» Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχασε τη θέση του στην Εθνική Σουρινάμ

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

i

© Intime

Ο «άνεργος» Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχασε τη θέση του στην Εθνική Σουρινάμ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:38 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 15.10.2023

Η αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν έχει βρει μέχρι σήμερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στοίχισε στον Μπίσεσβαρ τη θέση του στην Εθνική Σουρινάμ.

Μπορεί να ήταν αναμενόμενο ωστόσο πλέον επισημοποιήθηκε.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχασε τη θέση του στην Εθνική Σουρινάμ, για την οποία δεν έλαβε πρόσκληση για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου κόντρα σε Αϊτή και Γρενάδα. Να θυμίσουμε πως ο 35χρονος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και 4,5 μήνες μετά τη φυγή του από τη Θεσσαλονίκη παραμένει δίχως ομάδα. 

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός, ήταν μέλος μίας χρυσής γενιάς στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε πλέον να προσφέρει περισσότερα. Έμεινε ελεύθερος, ήταν πρόσφατα και στην Τούμπα για να παρακολουθήσει ευρωπαϊκό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», αλλά ποδοσφαιρικά δεν έχει ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του για το μέλλον. Πάντως, στο μυαλό του υπάρχει και το ενδεχόμενο απόσυρσης από την ενεργό δράση. Στον Δικέφαλο ο «Μπίσε» μέτρησε 251 αγώνες, 27 γκολ και 41 ασίστ και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο.

Βγήκε μπροστά ο Ντεσπόντοφ

Για ακόμα μια φορά φέτος η Εθνική Βουλγαρίας δεν κατάφερε να κερδίσει, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λιθουανία με 0-2 και είναι δεδομένο ότι δεν θα δώσει το παρών σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, έχοντας να βρεθεί σε Euro ή Μουντιάλ 19 ολόκληρα χρόνια. 

Μετά την αποτυχία ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ βγήκε μπροστά, κάνοντας αυστηρή αυτοκριτική για την απόδοση του ίδιου και της ομάδας του. «Τα πράγματα πάνε στραβά κι αυτό συμβαίνει εξ αιτίας μας, λόγω των δικών μας λαθών. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μοίρα και κακοδαιμονία. Χάσαμε δύο- τρεις ευκαιρίες, πήραμε την κόκκινη κάρτα και το ματς εκεί τελείωσε», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Φταίνε οι προπονητές, φταίμε κι εμείς. Όλοι! Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη. Ας είμαστε ειλικρινής. Η εικόνα μας στο γήπεδο ήταν ντροπιαστική. Και συγγνώμη να ζητήσω από τους οπαδούς, αυτή δεν θα άξιζε τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν ξέρω αν μπορούμε να ανακάμψουμε ψυχικά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού. Δεν μπορώ να απαντήσω για το πως θα αντιδράσουμε. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ κλισέ. Είμαι επηρεασμένος και δεν θέλω να πω κάτι ανόητο», κατέληξε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.