Μία παντελώς άγνωστη ομάδα τέταρτης κατηγορίας ανακοίνωσε τον Μπίσεσβαρ

Μπίσεσβαρ

i

© Intime

Μία παντελώς άγνωστη ομάδα τέταρτης κατηγορίας ανακοίνωσε τον Μπίσεσβαρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:18 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 07.02.2024

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε στη δράση και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παρέμεινε χωρίς ομάδα για αρκετούς μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τώρα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός ήταν μέλος μίας χρυσής γενιάς στον Δικέφαλο, μετρώντας συνολικά 251 αγώνες, 27 γκολ και 41 ασίστ.

Μετά τη φυγή του από την Τούμπα, υπήρξαν σκέψεις απόσυρσης από την ενεργό δράση, ωστόσο η πρόταση της SteDoCo άλλαξε τα δεδομένα. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας και κατάφερε να πείσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, παρότι ο ίδιος έψαχνε συμβόλαιο σε κάποια από τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτής της μεταγραφικής περιόδου, η ευκαιρία ήρθε για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ντιέγκο προπονήθηκε μαζί μας, αλλά ήθελε να κρατήσει τις επιλογές του ανοιχτές, ειδικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τελικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο Ντιέγκο επέλεξε την ομάδα μας, την SteDoCo».

«Το κλικ έγινε αμέσως. Ξεκίνησα να προπονούμαι πριν από τρεις εβδομάδες και ελπίζω να παίξω το συντομότερο δυνατό. Ίσως το Σάββατο, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή για αυτό. Έρχομαι στην ομάδα με θετικές σκέψεις κι ελπίζω να την βοηθήσω να πάρει την άνοδο», ανέφερε ο Μπίσεσβαρ στις πρώτες του δηλώσεις.