Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετούς αντί... Ότο!

Γιόνι Ότο

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετούς αντί... Ότο!

Μάνος Τσαλγατίδης 18:19 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 06.02.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε μόνο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στη λίστα του για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε συνειδητοποιημένος στη μεταγραφική περίοδο του φετινού Γενάρη αποκτώντας τελικά έναν ποδοσφαιριστή, τον Γιόνι Ότο, προκειμένου να δυναμώσει κι άλλο στη θέση του δεξιού μπακ, εκεί που είχε παρατηρηθεί ένα έλλειμα ποιότητας εδώ και αρκετό καιρό από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων».

Έτσι, ο Δικέφαλος με χειρουργικές κινήσεις κατάφερε να αποκτήσει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Ιβηρική Χερσόνησο ως ελεύθερο από τη Γουλβς, καθώς ο αγγλικός σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής τα είχαν σπάσει λόγω πειθαρχικού παραπτώματος του Γιόνι Ότο σε προπόνηση της ομάδας.  

Πάντως, το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου ήταν έτοιμο σε περίπτωση που κάτι στράβωνε στην περίπτωση του Ισπανού, καθώς είχε προκρίνει ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη ήταν αυτή του Γιουσεφ Ατάλ της Νις, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα από τη γαλλική ομάδα και για αυτό τον λόγο άλλωστε οι Γάλλοι απέκτησαν τον Βαλεντίν Ροζιέ, που ήταν επίσης στόχος του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά η άλλη και πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του Μεξικανού διεθνούς μπακ, Χόρχε Σάντσες.

Ωστόσο, από τη στιγμή που τελικά το όλο θέμα με τον Ότο κύλησε όπως το ήθελε ο Δικέφαλος, οι «ασπρόμαυροι» δεν ασχολήθηκαν με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, παρότι και αυτές ήταν εξαιρετικά ποιοτικές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συναγωνίζονται αυτή του Ίβηρα δεξιού μπακ που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, τόσο στην Premier League, με τη φανέλα της Γουλβς, όσο και στην La Liga με αυτή της Ατλέτικο Μαδρίτης.