Ποια είναι η «εκρηκτική» Ελληνίδα σύντροφος του Μπράντον Τόμας, με την οποία ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλια του (pics)
i

© PrtScr

Ποια είναι η «εκρηκτική» Ελληνίδα σύντροφος του Μπράντον Τόμας, με την οποία ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλια του (pics)

Sportal newsroom 14:31 - 06.02.2024

Τα 29 του χρόνια συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας την Κυριακή που μας πέρασε (04/02). Ο Ισπανός έσβησε παρέα με την αγαπημένη του τα κεράκια, γιορτάζοντας έτσι την ημέρα.

Ο Μπράντον Τόμας είχε γενέθλια την Κυριακή (04/02), όμως ο ΠΑΟΚ είχε σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο. Έτσι μαζί με τη νίκη, ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε και τα γενέθλια του στα αποδυτήρια του Δικεφάλου, αφού το 2-0 επί του Ατρόμητου και ο τρόπος που ήρθε, έφτιαξε την ατμόσφαιρα στους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα οι συμπαίκτες του Τόμας, επιφύλασσαν έκπληξη στον Ισπανό, αγοράζοντας του μία τούρτα, την οποία «έσβησε» στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Παρολ' αυτά, ο Μπράντον Τόμας ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλια του και με τους δικούς του ανθρώπους και κυρίως την αγαπημένη του, οπότε ξαναέσβησε τούρτα και μία μέρα αργότερα, τη Δευτέρα (05/02), όταν πια είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 29α γενέθλια του, έχοντας δίπλα του την πανέμορφη σύντροφο του, η οποία μάλιστα είναι Ελληνίδα.

Η νεαρή κοπέλα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και δεν δίστασε να κάνει μία ανάρτηση στα social media, στην οποία απεικονιζόταν μαζί με τον σύντροφο της, προκειμένου να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

Το όνομα της είναι Εύα Πανταζοπούλου και φαίνεται πως είναι η πιο μεγάλη θαυμάστρια του Ισπανού επιθετικού του «δικεφάλου του Βορρά».