Καθηγητής διαιτησίας για το γκολ του Οζντόεφ: «Με το χέρι τις τραβάνε τις γραμμές; - Δεν υπάρχει οφσάιντ» (vid)

Ακυρωθέν γκολ Οζντόεφ

i

© PrtScr

Καθηγητής διαιτησίας για το γκολ του Οζντόεφ: «Με το χέρι τις τραβάνε τις γραμμές; - Δεν υπάρχει οφσάιντ» (vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Φασόλης, μίλησε για το ακυρωθέν γκολ του Οζντόεφ στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στο Περιστέρι, μέτρησε δύο δοκάρια, ένα ακυρωμένο γκολ και στο τέλος βρήκε τη λύση! Με σκόρερ τους Σβαμπ και Κωνσταντέλια, ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (0-2), στο ματς για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μία από τις φάσεις της αναμέτρησης που σήκωσε αρκετή συζήτηση, ήταν το ακυρωθέν γκολ του Οζντόεφ. Συγκεκριμέα, στο 42΄ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση και ο Ρώσος μέσος με μία άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος αρχικά έδειξε αρχικά σέντρα, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ κι έτσι το 0-0 παρέμεινε.

Μετά το τελικό σφύριγμα, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι διαμαρτυρίες του Ράζβαν Λουτσέσκου για αυτήν τη διαιτητική απόφαση. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Τάσο Σιδηρόπουλο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει μεγάλη ένταση.

Για τη συγκεκριμένη αμφισβητούμενη φάση, ο καθηγητής διαιτησίας, Γιώργος Φασόλης, έκανε το δικό του σχόλιο στην εκπομπή «Δίκη στο Open».

«Εγώ αυτό που βλέπω είναι ένα χέρι που δεν ξέρω σε ποιον ανήκει. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει οφσάιντ, με το χέρι δεν μπορείς να παίξεις τη μπάλα. Υπάρχει η μπλε γραμμή, υπάρχει και η κόκκινη, με το χέρι τις τραβάνε; Από το ίδιο σημείο ξεκινάνε οι γραμμές. Καλύτερα να μην βάζουν τις γραμμές αν είναι ανθρώπινες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Φασόλης.