Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μπόουλερ ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα

Τζος Μπόουλερ

i

© Intime

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μπόουλερ ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα

Ο Τζος Μπόουλερ ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα κι από τον Ολυμπιακό, έγινε συμπαίκτης του Δημήτρη Γούτα, με την Κάρντιφ να επισημοποιεί τον δανεισμό του.

Ο Τζος Μπόουλερ δεν υπολογίζεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με αποτέλεσμα να φύγει δανεικός για ακόμη μία φορά. Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, ο 24χρονος εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του γνώριμου Ερόλ Μπουλούτ στην Championship.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη φανέλα του ελληνικού συλλόγου, ο Μπόουλερ μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα.

Η Κάρντιφ ανακοίνωσε τον Γούτα

Πριν από τον Μπόουλερ, τον δρόμο για την Ουαλία... τράβηξε ακόμη ένας παλιός μας γνώριμος και ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Γούτα. Συγκεκριμένα, η Κάρντιφ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου διεθνούς αμυντικού, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ερόλ Μπουλούτ. 

«Η Κάρντιφ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Δημήτριος Γούτας υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών στην πρωτεύουσα της Ουαλίας. Ο αμυντικός έχει πλούσια εμπειρία από διάφορους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός, η Λεχ Πόζναν και η Σιντ Τρούιντεν, μαζί με διεθνείς συμμετοχές για την ελληνική εθνική ομάδα. Ο Γούτας έπαιξε πρόσφατα με τη Σίβασπορ στην τουρκική Süper Lig, πραγματοποιώντας 84 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας πέντε γκολ. 

Ο 29χρονος συμμετείχε σε οκτώ αγώνες του UEFA Europa Conference League την περασμένη σεζόν, καθώς η Σίβασπορ έφτασε στη φάση των 16 αφού κατέκτησε την κορυφή του Ομίλου G. Ο Γούτας έκανε το διεθνές ντεμπούτο του για την Ελλάδα εναντίον της Ισπανίας τον Νοέμβριο του 2021 κι έκτοτε έχει εμφανιστεί σε αγώνες με το Κόσοβο και τη Βόρεια Ιρλανδία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μιλώντας στο Cardiff City TV μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισής του στη Νότια Ουαλία, ο Γούτας είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, ένιωσα ζεστασιά από όλους. Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να προπονηθώ με την ομάδα και να βοηθήσω με την εμπειρία μου. 

Πάντα θα δίνω το 100% και θα προσπαθώ να βοηθάω τους νεαρούς παίκτες – γι' αυτό είμαι εδώ. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για το Πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα, να δουλέψω μαζί τους και να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα».